Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Skolstart HT22

Välkommen till nytt skolår på Saltsjöbadens Samskola!

Alldeles snart är dagen här som vi alla väntat på – skolstart! Här kommer till att börja med lite information om skolstarten den 18 augusti. Vi påminner även om att fritidshemmet är stängt den 10-11 augusti då all personal har fortbildningsdagar*.

Vi har fejat och putsat i vårt fina skolhus som alltid inför nytt skolår och ser fram emot att det planerade renoveringsarbetet på skolgården ska starta. Mer information om hur det fortlöper kommer senare. Vi ser så mycket framemot att få träffa er alla igen! Mer information om skolstarten läggs ut på Infomentor och mentorer kommer också att skicka välkomstbrev till alla sina klasser under nästa vecka.

Varmt välkomna alla kära elever enligt följande tider:

  1. 08.30 – åk F-3 samling i respektive klassrum
  2. 09.00 – åk 4-5 samling i respektive klassrum
  3. 08.30 – åk 6 samling i aulan
  4. 09.30 – åk 7 samling i aulan
  5. 10.00 – åk 8 och 9 samling i respektive klassrum

Bästa hälsningar från alla oss på Samskolan

*Fritidshemmet kan ibland behöva stänga enstaka dagar för personalplanering eller utbildning. Under dessa dagar kommer vi erbjuda ett alternativ för de elever som har behov av omsorg. Fritidshem erbjuds även under lov och under sommaren finns ett sommaröppet alternativ. Vi erbjuder dock inte fritidshem i samband med större helger. Skolan kommer begära in uppgifter om elevernas omsorgsbehov inför lov och dagar med ändrat öppethållande.

Sidan uppdaterades: