Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Infomentor - skolplattform

Här sker vår gemensamma kommunikation med er. Vi förväntar oss att Du som vårdnadshavare ansvarar att logga in regelbundet för att ta del av all infromation som gäller ditt barn.

Infomentor App

Instruktioner för elever och vårdnadshavare på InfoMentor

Logga in med användarnamn och lösen

Du kommer att erhålla inloggningsuppgifter till InfoMentor från förskolan eller skolan. Du behöver legitimera dig för att kvittera ut inloggningsuppgifterna och förskolan/skolan avgör hur dessa distribueras. Logga in på dator eller mobil enhet via inloggningslänk till InfoMentor. På grund av dataskyddsförordningen kommer du som loggar in med användarnamn och lösen inte att komma åt alla delar.
Varje vårdnadshavare får en individuell inloggning som gäller för alla egna barn inom Nackas kommunala skolor och förskolor.

Logga in med BankID

Länken för inloggning med BankID för vårdnadshavare är aktiv från augusti det år ditt barn börjar i skolan. Använd ditt BankID både på datorn och i webbläsaren i telefonen/läsplattan. Varje vårdnadshavare får en individuell inloggning som gäller för alla egna barn inom Nackas kommunala skolor och förskolor.

Vårdnadshavare får hämta sina inloggningsuppgifter från klassläraren/fritids. Vid frågor kontakta expeditionen.

Sidan uppdaterades: