Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Dina personuppgifter är i trygga händer

Det är viktigt för oss på Nacka vatten och avfall att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter. Därför är vi öppna med hur vi samlar in, behandlar och delar med oss av den information som vi sparar om dig hos oss. Vi säljer aldrig dina personuppgifter till andra företag.

Vad är en personuppgift

Personuppgifter är all information som kan användas för att identifiera en enskild person. Exempel på detta kan vara grundläggande uppgifter om dig som namn och kontaktuppgifter, men även din fastighetsbeteckning. Vi ser till att dina personuppgifter alltid är skyddade hos oss, och att behandlingen följer både gällande dataskyddsregler, interna riktlinjer och rutiner. Vi har även utsett dataskyddsombud som granskar att dessa regler följs.

Vill du läsa mer om hur vi behandlar dina personuppgifter samt vilka rättigheter du har som kund, så kan du läsa om det i vår integritetspolicy (PDF-dokument, 407 kB).

Nacka vatten och avfall behandlar dina personuppgifter utifrån avtal och allmänt intresse (GDPR art 6:b och 6:e). Vi använder inte dina personuppgifter till annat än tjänster relaterade till din vattenförsörjning och/eller hantering av ditt avfall. Du har rätt att kontakta oss om du vill få ut information om de personuppgifter vi hanterar om dig (Begäran av registerutdrag) eller för att begära rättelse.

Begäran av registerutdrag gör du enklast genom att använda vår e-tjänst eller genom att fylla i denna blankett (Word-dokument, 49 kB).

Begäran om rättelse gör du genom att kontakta vår kundtjänst. Om du har klagomål på vår behandling av dina personuppgifter har du rätt att inge klagomål till tillsynsmyndigheten Integritetsskyddsmyndigheten (IMY)eller kontakta bolagets Dataskyddsombud på dso@nacka.se.

Kundservice (e-post)

Kundservice (e-post)

Nacka vatten och avfall AB

08-718 90 00

Sidan uppdaterades: