Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Fotoutställning Nacka/Fisksätra 50 år

Familjecentralen anordnar en fotoutställning för att fira Nacka kommun och Fisksätras 50-årsdag. Temat är Fisksätra ur barns perspektiv. Vi vill gärna ha dina bidrag!

Var med i Familjecentralens fotoutställning!

Familjecentralen anordnar en fotoutställning för att fira Nacka kommun och Fisksätras 50-årsdag. Temat är Ur barns perspektiv. Vi behöver din hjälp med att ta bilder som visar vad barn ser och upplever ur sitt perspektiv.

Du kan skicka in högst två bilder och kanske kommer ditt bidrag vara en av de bilder som förstoras upp och ställs ut på fotoutställningen. Utställningen äger rum på Familjecentralen Fisksätra, Fisksätra torg, den 7 oktober kl 15.00-19.00. Det är viktigt att inga ansikten syns på bilden. Skicka in ditt bidrag till katarina.frisk@nacka.se, senast den 15 augusti. För att få bästa kvalité, skicka bilderna en och en via e-post och i ”originalformat”.

Vi vill också komma i kontakt med dig som har vuxit upp i Fisksätra någon gång under de senaste 50 åren. Vi vill höra din berättelse om hur det har varit att växa upp här, vilka ställen som var de bästa lekställena, vad du och dina kompisar gjorde, helt enkelt hur du upplevde Fisksätra när du var barn. Vi vill lyfta fram berättelser om att vara barn i Fiskis i olika tider! Om du vill dela med dig av dina berättelser, maila madelaine.norelius@nacka.se.

Exempelbild 1.jpg Nacka50år.jpg

Sidan uppdaterades: