Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Om teknikprogrammet

Gillar du teknik, musikproduktion, samhällsbyggnad, programmering eller design och vill vara med och forma framtidens tekniska och hållbara utveckling? Då är teknikprogrammet något för dig!

Det finns ett växande behov av välutbildade människor med teknisk kunskap. I framtidens samhälle krävs kunskaper om t.ex. AI och miljömedvetenhet.

Vi erbjuder en bred utbildning som ger dig goda förutsättningar för vidare studier och öppnar många dörrar till arbetslivet. Du kan exempelvis bli ingenjör, arkitekt, programmerare, musikproducent eller samhällsplanerare.

För att öka din förmåga att analysera och lösa komplexa problem varvar vi teoretiska och praktiska moment. Du kommer även utveckla din nyfikenhet och kreativitet – alla viktiga egenskaper i framtidens arbetsliv.
Vi erbjuder välutrustade lokaler, verkstäder, musikstudio, datorsalar och designsalar. Hos oss hittar du exempelvis 3D-skrivare, vindtunnlar, drejskivor, keramikugn och utrustning för musikproduktion.

Vi har även utbyten med olika teknikföretag genom bland annat studiebesök, vilket ger dig en inblick i en ingenjörs vardag.

Mer info

Sidan uppdaterades: