Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Det finns viktig information

Just nu kan det vara svårt att nå oss per epost, kontakta gärna kommunen via 087188000 eller vår chatt

Personal

Vi är mycket stolta över våra fantastiska musiklärare. De har alla stor erfarenhet av att musicera med barn och ungdomar.

Filip Hamber

Filip är sedan 2008 anställd som musiklärare på mellanstadiet i Nacka Musikklasser. Filip är utbildad sångpedagog och sångsolist vid Kungliga Musikhögskolan i Stockholm. Privatlektioner i dirigering för Gustaf Sjökvist. Är sedan många år verksam som sångpedagog och blev 2005 körledare för Stockholms Domkyrkoförsamlings Gosskör. Vid sidan av undervisningen är Filip frilansande sångsolist och korist i körer som Radiokören, Eric Ericsons Kammarkör samt inom opera.

Anna Löfquist

Anna är utbildad musik-och engelsklärare vid Musikhögskolan i Malmö, med en påbyggnadsutbildning i kör- och ensembleledning. Anna har i många år sjungit i kör, bl i St Jacob kyrkas kammarkör i Stockholm. Hon är sedan 2014 förstelärare och arbetar från och med hösten 2019 som musiklärare vid Nacka Musikklasser.

Johan Holgersson

Johan började året 2003 som musiklärare på högstadiet i Nacka Musikklasser. Johan är utbildad kör och sångpedagog vid KMH i Stockholm. Han har tidigare arbetat i drygt tio år som kyrkomusiker och körledare. Johan är även ledare för Lidingö kammarkör samt numera även förstabas i vokalensemblen Voces Nordicae som erhållit utmärkelsen Årets Kör 2008.

Daniel Möller

Daniel har arbetat inom Nacka Musikklasser sedan 2005. Han är utbildad vid Kungliga Musikhögskolan i Stockholm, där han haft musikteori och sång som huvudämnen. Daniel har dessutom läst musikvetenskap vid Stockholms Universitet och arbetade under flera år som en av ledarna för Stockholms Gosskör. 2010 grundade han Nacka Ungdomskör i Nacka kyrka. Daniel sjunger till vardags i Sofia Vokalensemble och är även verksam som arrangör.

Elisabeth Westlund, Musikkoordinator

Elisabeth har arbetat som musiklärare vid Nacka Musikklasser sedan 2002 och tog sin examen vid Musikhögskolan I Örebro med piano och kör som huvudämnen. Hon har genom åren arbetat i många andra samanhang som kyrkomusiker, pianist och barnkörledare och sjunger själv i Maria Magdalena Kammarkör. Elisabeth är från 2014 förstelärare och har sedan hösten 2019 ett övergripande ansvar för NMK's musikverksamhet, antagningsförfarande, ekonomi och profil.

Övrig Personal inom NMK läsåret 2020-2021

Personal Järla skola
Klasslärare/ mentorer

4Ma Marcus Wallström Blomgren & Sabina Lantto
4Mi Eva Lewén & Lotta Lindström

5
Ma Ulwa & Filip Hamber
5Mi Lise Svensson & Filip Hamber
6Ma Annelie Adolfsson, Annika Franzén & Anna Löfquist
6Mi Tove Wållberg & Anna Löfquist

Rektor: Åsa Gustafsson
Musikkoordinator: Elisabeth Westlund

Personal Eklidens skola

Handledare arbetslag M:
7Ma Katarina Olsson & Petra Hultman

7Mb Maria Lindberg Persson & Mikael Väinloo
8Ma Malin Haglind & Cecilia Lundquist
8Mb Johan Holgersson & Eva-Karin Viklund
9Ma
Daniel Möller & Lilian Hermosilla Bermedo 9Mb David Ottersten & Mikael Axiö

Biträdande rektor: Maria Kiesel
Musikkoordinator: Elisabeth Westlund
Rektor: Åsa Gustafsson

Sidan uppdaterades: