Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Personal

Vi är mycket stolta över våra fantastiska musiklärare. De har alla stor erfarenhet av att musicera med barn och ungdomar.

Filip Hamber

Filip är sedan 2008 anställd som musiklärare på mellanstadiet i Nacka Musikklasser. Filip är utbildad sångpedagog och sångsolist vid Kungliga Musikhögskolan i Stockholm. Privatlektioner i dirigering för Gustaf Sjökvist. Är sedan många år verksam som sångpedagog och blev 2005 körledare för Stockholms Domkyrkoförsamlings Gosskör. Vid sidan av undervisningen är Filip frilansande sångsolist och korist i körer som Radiokören, Eric Ericsons Kammarkör samt inom opera.

Anna Löfquist

Anna är utbildad musik-och engelsklärare vid Musikhögskolan i Malmö, med en påbyggnadsutbildning i kör- och ensembleledning. Anna har i många år sjungit i kör, bl i St Jacob kyrkas kammarkör i Stockholm. Hon är sedan 2014 förstelärare och arbetar från och med hösten 2019 som musiklärare vid Nacka Musikklasser.

Johan Holgersson

Johan började året 2003 som musiklärare på högstadiet i Nacka Musikklasser. Johan är utbildad kör och sångpedagog vid KMH i Stockholm. Han har tidigare arbetat i drygt tio år som kyrkomusiker och körledare. Johan är även ledare för Lidingö kammarkör samt numera även förstabas i vokalensemblen Voces Nordicae som erhållit utmärkelsen Årets Kör 2008.

Daniel Möller

Daniel har arbetat inom Nacka Musikklasser sedan 2005. Han är utbildad vid Kungliga Musikhögskolan i Stockholm, där han haft musikteori och sång som huvudämnen. Daniel har dessutom läst musikvetenskap vid Stockholms Universitet och arbetade under flera år som en av ledarna för Stockholms Gosskör. 2010 grundade han Nacka Ungdomskör i Nacka kyrka. Daniel sjunger till vardags i Sofia Vokalensemble och är även verksam som arrangör.

Sidan uppdaterades: