Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Öppet hus

Vill du vara en Business Creative på en av världens mest innovativa gymnasieskolor i Nacka?
Vill du vara en Business Creative på en av världens mest innovativa gymnasieskolor i Nacka?

Det bästa sättet att ta reda på om vi är rätt för dig och din framtid är att besöka oss. Därför vill vi bjuda in dig till öppet hus den 24 januari kl 17.30-20.00. Ingen föranmälan krävs.

Kom hit och mingla, nätverka, träffa elever och lärare från Ekonomi-, Natur- och Samhällsprogrammet.

Prova på-stund

Vi vill också att du ska få prova på att vara en Business Creatives på prova på-stund. Du hittar mer information och anmälan här.

YBC är en kommunal gymnasieskola med dokumenterade resultat. Våra elever är bäst i Stockholm och näst bäst i hela landet på att ta examen inom tre år. Vi har Sveriges tryggaste elever och 100% behöriga och legitimerade lärare. När Skolinspektionen, våren 2023, genomförde en regelbunden kvalitetsgranskning fick YBC högsta betyg inom samtliga granskade områden. Läs mer om Skolinspektionens granskning här.

En stor anledning till våra resultat är vår tydliga vision att förändra världen. Det har vi och våra elever, gjort sedan starten 2008. Visionen genomsyrar hela skolan och betyder att vi har fokus i alla program på kreativitet och nyskapande. Ett bevis på det är att vi är invalda i nätverket Ashoka Changemaker Schools som en av världens mest innovativa skolor. För att vi är ledande, nyskapande, gör skillnad och påverkar andra på ett positivt sätt.

YBC Nacka erbjuder ekonomiprogrammet med inriktningarna ekonomi och juridik, naturprogrammet med inriktning natur och samhällsprogrammet med inriktningarna beteende, media och samhällsvetenskap. Vi har även språkintroduktion för nyanlända ungdomar.

YBC är tillsammans med Nacka gymnasium en av landets bästa gymnasieskolor med mycket goda resultat inom centrala områden såsom trygghet, studieresultat, examen inom tre år och andel behöriga och legitimerade lärare.

Du kan läsa mer om YBC:s mycket goda resultat i den här artikeln

Sidan uppdaterades: