Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Hyr lokal i Dieselverkstaden

Kulturhuset Dieselverkstaden är en kommunal verksamhet och är de som har ansvar för lokaluthyrningen i Dieselverkstaden. Nedan hittar lokalerna som följer Nacka kommuns regelverk och taxor för uthyrning.

Kontakt

Lena Larsdotter, producent Kulturhuset Dieselverkstaden
Mailadress: lena.larsdotter@nacka.se
Telefonnummer: 070-431 90 79

Jenny Frisell, projektledare Kulturhuset Dieselverkstaden
Mailadress: jenny.frisell@nacka.se
Telefonnummer: 070-431 90 76

Atlas-Kalles ateljé

En lokal som är lämplig för en rad olika aktiviteter såsom studiecirkelverksamhet, möten, eller kulturell verksamhet. Lokalen har ett bra ljusinsläpp med sina stora takfönster, men dessa går givetvis att dra för om man önskar mörkläggning för till exempel bildvisning. Klicka här för att läsa mer om Atlas-Kalles ateljé.

Cirkusannexet

Här har vi en fantastisk lokal med många möjligheter.
Takhöjden är 4,5 meter och lokalen används bland annat som cirkussal med trapetser kvar i taket. Det är alltså en utmärkt lokal för verksamhet som kräver rejäl takhöjd. Eller ha din dragning/möte under trapetser och lianer med den häftiga atmosfären som genomsyrar Cirkusannexet. Klicka här för att läsa mer om Cirkusannexet.

Dansstudion

Välkomna till vår nya professionella dansstudio!
Studion är utrustad med balettstänger, ljudanläggning, en vägg med speglar från golv till tak samt proffesionellt golv. I anslutning till studion finns det två omklädningsrum med toalett och dusch. Klicka här för att läsa mer om Dansstudion.

Fritiofs formsal

Fritiofs formsal används för keramikkurser och är i nuläget fullbokad med kursverksamhet. Klicka här för att läsa mer om Fritiofs formsal.

Lamberts hörna

Nya Lamberts hörna är en konferensutrustad lokal med potential för olika dukningar. Det funkar utmärkt med klassisk u-bordssittning, eller en biosittning. Lokalen har ett vackert brädgolv, det är högt i tak och de stora typiska dieselfönstren går runt halva lokalen. Vi tycker det är en väldigt trivsam lokal som vi själva gärna använder för konferens om den inte redan är uthyrd! Klicka här för att läsa mer om Lamberts hörna.

Lilla scen

Lokalen används för teaterföreställningar, konferenser, möten och konserter för sittande publik. Den är utrustad med en ljusrigg, litet ljusbord, ljudanläggning och en klimatanläggning som håller lokalen sval och behaglig. Lilla scen fungerar utmärkt för scenrepetitioner och olika residens. Klicka här för att läsa mer om Lilla scen.

Luigis lokal

Trägolv, möjlighet till mörkläggning, spegelvägg med draperier, vikvägg för delning av rummet, 25 stolar, takfönster, rullstolsanpassad entré. Klicka här för att läsa mer om Luigis lokal.

Musikstudio

Studion är traditionellt tvådelad med kontroll- och inspelningsrum. Studion är välisolerad så det går utmärkt att repa i ena delen samtidigt som det mixas i andra delen. Den är professionellt utrustad och vi har en välmeriterad inspelningstekniker som kan svara på alla frågor om teknik och de specifika krav som kan finnas. Vi tänker oss en bredd av verksamheter, allt från röstinspelning, podd till musikinspelning och mixning. Klicka här för att läsa mer om Musikstudion

Märtas målarsal

Takfönster, möjlighet till mörkläggning, rullstolsanpassad entré, stolar, bord, stafflier, diskho med rinnande vatten, vikvägg för delning av rummet. Klicka här för att läsa mer om Märtas målarsal.

Stora scen

Rullstolsanpassad entré, trägolv och mörkblå väggar.
Klicka här för att läsa mer om Stora scen.

Sveas salong

Sveas salong har ett golv anpassat för dans och liknande verksamhet, i taket finns öppningsbara fönster men med möjlighet till mörkläggning. Lokalen passar utmärkt till kursverksamhet. Klicka här för att läsa mer om Sveas salong.

Sidan uppdaterades: