Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Det finns viktig information

Vi har stora förseningar i sophämtningen vilket drabbar stora delar av Nacka. Vänligen låt kärlen stå kvar ute. Ingen felanmälan behövs, vi följer upp detta löpande.

Kompetensutveckling med kollegialt lärande

Här hittar du Skolverkets utbud av kurser och utbildningar med kollegialt lärande i fokus.

Vässa din kompetens! Skolverket erbjuder dig som arbetar på fritidshem eller rektor med ansvar för fritidshem fyra olika kurser, där tre är webbkurser.

Fritidshemmets undervisning – webbkurs

Utveckla dina kunskaper om utforskande arbetssätt, språkutveckling, estetiska uttrycksformer och tillgängligt lärande i fritidshemmet. Du kan ta del av webbkursens material i egen takt och gärna kollegialt. Webbkursen riktar sig till dig som arbetar i fritidshem och till dig som är rektor med ansvar för fritidshem.

Skolform eller verksamhet:
Fokusområde: Typ av arrangemang:

Fritidshemmets uppdrag – webbkurs

Webbkursen ger dig en fördjupning i fritidshemmets möjligheter att stimulera elevernas lärande och utveckling. Du kan arbeta med webbkursens innehåll i egen takt och gärna kollegialt. Webbkursen riktar sig till dig som arbetar i fritidshem och till dig som är rektor med ansvar för fritidshem.

Skolform eller verksamhet: Fokusområde: Typ av arrangemang:

Leda kollegialt lärande

Utveckla din förmåga att leda kollegialt lärande. Utbildningen riktar sig till dig som ska leda det kollegiala arbetet med Skolverkets moduler eller webbkurser utan statsbidrag.

Skolform eller verksamhet:
Fokusområde: Ämne:
Typ av arrangemang:

Utomhusdidaktik - webbkurs

Utveckla dina kunskaper om utomhuspedagogikens positiva effekter på elevers lärande och hälsa. Få fler verktyg att undervisa utomhus. Ta del av den webbkursen om utomhusdidaktik.

Skolform eller verksamhet: Fokusområde: Typ av arrangemang:

Sidan uppdaterades: