Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Det finns viktig information

Uppdatering av bygglovenhetens e-tjänster. 25 maj klockan 11.30 till och med 30 maj går det inte att använda bygglovenhetens e-tjänster på grund av en uppdatering.


Vår arbetsgrupp Fritids.nu och satsningar på fritidshemsverksamheten

En stor del av en elevs skoldag består av fritidshemsverksamhet. Sen många år tillbaka finns arbetsgruppen FRITIDS punkt NU vars målsättning är att skapa fokus, lyfta fram och stärka fritidshemsverksamheten inom Nackas kommunala skolor. För att öka kvalitén och likvärdigheten på våra skolors fritidshem anordnar FRITIDS punkt NU inspirationsdagar med workshops och erfarenhetsutbyte samt ett fritidskonvent med aktuella föreläsningar varje år för all fritidshemspersonal.

Arbetsgruppen består av Lena Wikenholm, biträdande rektor Myrsjösskolan, Åsa Sörman, lärare mot fritidshem på Boo gårds skola, Thomas Björkvik biträdande rektor på Älta skola, Joel Stefansson, fritidspedagog på Saltängens skola och Ann Sundman Brott, utbildningsstrateg Verksamhetsstödet.

Fritidshemmen har en mycket aktiv grupp på Facebook där skolornas fritidshem delar med sig av sin verksamhet i ord och bild. Välkommen att besöka sidan: https://www.facebook.com/groups/fritids.nu/

Kommande aktiviteter

Fritids.nu planerar ett Fritidskonvent fredag den 7 oktober kl. 8.30-11.30 för alla medarbetare som arbetar på fritids. Vi återkommer med anmälan, lokal och innehåll. Temat för höstens Fritidskonvent är; Lgr22 hur påverkar det fritidshemmet?

Sidan uppdaterades: