Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Nacka gymnasium

Om skolan

Våra elever presenterar Nacka gymnasium

4:56

360° Rundvandring - spellista

Se dig omkring med hjälp av muspekaren

Utspring 2022

9:20

Nyheter

Förstagångsväljare mötte toppolitiker i Nacka aula

I förra veckan fick våra elever i år tre lyssna till - och ställa frågor till - politiker som företrädde riksdagspartierna. Nacka Värmdö Posten var där och nu finns en artikel om debatten att läsa.

Informationsmöte för vårdnadshavare år 1

5 och 6 september är det informationsmöten för vårdnadshavare till elever i år 1. Vi berättar då om gymnasieskolan i stort, Nacka gymnasium mer specifikt och mer detaljerat om de olika utbildningarna.

Nacka gymnasiums förstagångsväljare

På valdagen, den 11 september får ca 700 av Nacka gymnasiums elever rösta för första gången. För att bidra till ett informerat och genomtänkt val har skolans lärare i samhällskunskap förberett ett digert program. 

Uppropstider för elever år 1

Välkomna till upprop på Nacka gymnasium! Måndagen den 15/8 är elever år 1 och IM/IMS välkomna till Nacka gymnasiums upprop.

AHV och INA: Rapport från maj och juni

Studentfirande, kanelbullsbakande, discgolf, kioskarbete och arbetsplatsförlagt lärande i butik och i självaste riksdagen - det och mycket annat har AHV och INA hunnit med innan det blev dags för sommarlov.

Nio fantastiska vinnardikter i NG Poesifestival 2022

Nacka gymnasiums egen poesifestival har arrangerats för tredje gången - och nu, efter corona, kunde vi för första gången ha final i aulan. Det blev en magisk eftermiddag när hundratals elever korade nio vinnardikter.

Våra utbildningar läsår 2022/2023

Högskoleförberedande program

Yrkesprogram

Övriga program