Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Nya Gatans servicebostad

Välkommen till Nya gatans servicebostad. I stora, ljusa och nybyggda lokaler mitt emot Nacka Forum med nära till både natur och lokaltrafik hittar du ett aktivt gäng kunder och medarbetare med energisk livsstil och positiv inställning.

Boende
Ett stenkast från Nacka Forum och Stadshuset med gångavstånd till Nacka Strand, Kvarnholmen, Sickla och Nyckelvikens friluftsområde hittar du Nya Gatans servicebostad. Nya gatan är en del av Centrala Nacka, Sveriges första garanterat naturbana stadsdel. Här får stadens dynamik möta naturens kraft. På Nya gatan byggs nya kvarter, gator och torg, caféer och restauranger. I ljusa, luftiga gemensamma utrymmen ägnar vi oss gärna åt kultur och skapande, vår konst får också pryda lokalerna. Vårt generösa kök i öppen planlösning ger också utmärkta förutsättningar för att laga mat och baka tillsammans.

Förutom möjligheten att delta i gemensamma måltider och vara med och laga mat i servicelokalen har du naturligtvis möjlighet att på egen hand eller med stöd av medarbetare laga mat i ditt eget kök. Våra lokaler är anpassade för alla och här finns gott om utrymme för både aktiviteter och lugna stunder. Med närhet till naturområden, utegym, Nacka simhall och flera väletablerade gym finns goda möjligheter till träning, ett intresse som delas av flera kunder och medarbetare. Det är även nära till shopping eller en trevlig fika i Nacka Forum för dig som vill ta en paus i träningen.

Samtliga lägenheter består av två rum och kök i öppen planlösning men goda förvaringsmöjligheter. Fina ytskikt med parkettgolv och helkaklat badrum. Till lägenheten hör också en stor, lättmöblerad balkong som på sommaren kan användas som ett extra rum och ett källarförråd


Personal och kompetens
Medarbetargruppen har gedigen utbildning och kompetens inom pedagogik och omsorg. Förutom bred och långvarig erfarenhet från grupp- och servicebostäder finns också erfarenhet från skolans, sportens och kulturens världar. Våra medarbetare har allt från gymnasial utbildning inom vård- och omsorg eller barn- och fritid till lärarexamen och utbildningar som instruktör inom sport och fritid. Hos oss arbetar både personer med lång erfarenhet av pedagogiskt arbete och medarbetare med utbildning utifrån de senaste rönen.

Vi är måna om att säkerställa att vi har rätt kompetens för uppdraget och har löpande kompetensutveckling där såväl verksamheten som varje individuell medarbetare har en kompetensutvecklingsplan. Vi arbetar utifrån ett salutogent förhållningssätt där vi ser hela individen och använder oss av hälsofrämjande och sociala aktiviteter för att uppnå goda levnadsvillkor. Vi erbjuder individuellt stöd till våra kunder, det innebär bland annat att vi anpassar metoden utifrån den vi möter. Inom medarbetargruppen finns kompetens inom flertalet pedagogiska verktyg så som motiverande samtal, lågaffektivt bemötande, alternativ kompletterande kommunikation och tydliggörande pedagogik.

Profilbild saknas

Hawrin Hajo Çelik

Samordnare

Profilbild saknas

Minette Kannerberg

Verksamhetschef Bitr

Profilbild saknas

Martin VonSchoultz

Verksamhetschef

Sidan uppdaterades: