Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Det finns viktig information

Uppdatering av bygglovenhetens e-tjänster. 25 maj klockan 11.30 till och med 30 maj går det inte att använda bygglovenhetens e-tjänster på grund av en uppdatering.

Solsidevägens gruppbostad

Solsidevägens gruppbostad ligger centralt i vackra Saltsjöbaden.

Boendet
Solsidevägens gruppbostad är ett boende enligt Lagen om Stöd och Service (LSS). Verksamheten har personal dygnets alla timmar årets alla dagar. Vårt mål är att de som bor på verksamheten har ett liv på egna villkor. Verksamheten erbjuder en trygg och hemlik miljö med personal tillgänglig dygnet runt. Byggnaden är ett fristående hus som inrymmer sex lägenheter samt gemenskapsutrymmen med en stor uteplats. Gemensamhetsutrymmet består av kök och allrum Alla de som bor på gruppbostaden har en egen lägenhet på ca 45 kvm bestående av två rum och kök samt badrum. Lägenheterna har stora balkonger i marknivå. Här har du närhet till Saltsjöbaden centrum, Saltsjöbanan och naturreservatet Tattby med Lundsjö.

Individuellt stöd
Vi erbjuder de som bor på Solsidevägens gruppbostad individuella anpassade aktiviteter samt gemensamma aktiviteter. Vi erbjuder också valmöjlighet utifrån personers behov, att laga sin mat enskilt eller matlagning tillsammans i det gemensamma kök som finns på verksamheten. Vi följer Socialstyrelsens rekommendationer om vilken utbildning och kompetens medarbetarna behöver ha i sitt arbete med de som bor i gruppbostaden.

Mohamed Yusuf

Samordnare

Mariette Qvarfordt

Verksamhetschef Bitr

Lillan Axelsson

Verksamhetschef

Sidan uppdaterades: