Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Rudsjövägens gruppbostad

Välkommen till Rudsjövägens gruppbostad. I en mysig villa med trivsam trädgård och nära till hav, sjö och skog hittar du ett gäng glada kunder och medarbetare med intresse för kultur och rörelse.

Boendet
I Duvnäs Utskog mellan hav, sjö och skog i ett mysigt villakvarter finns Rudsjövägens gruppbostad.
Med närhet till Rudsjöparkens lekplats och träningsmöjligheter erbjuder Rudsjövägen den perfekta blandningen mellan lugn och aktivitet. Inom gångavstånd finns badplatser, klippor och Nyckelvikens naturreservat.Våra lägenheter finns inrymda i en stor villa med blomstrande trädgård. Samtliga lägenheter består av två rum och kök samt ett rymligt badrum. Till lägenheten hör också en stor lättmöblerad uteplats med möjlighet till egen odling samt ett eget förråd.

I villan finns även ett mysigt gemensamt vardagsrum med matplats där vi ofta umgås, läser och spelar spel tillsammans. Trädgården använder vi till bollspel, grillning och gemensam odling men också till avslappnade stunder i solen.Förutom möjligheten att delta i gemensamma måltider och vara med och laga mat i vårt gemensamma kök har du naturligtvis möjlighet att på egen hand eller med stöd av medarbetare laga mat i ditt eget kök. Vi lagar mat tillsammans dagligen så möjligheten finns alltid att dela måltiden med grannar och medarbetare.


Personal och kompetens
Medarbetargruppen har gedigen utbildning och kompetens inom pedagogik och omsorg. Förutom bred och långvarig erfarenhet från grupp- och servicebostäder finns också erfarenhet från skolans, sportens och kulturens världar. Våra medarbetare har allt från gymnasial utbildning inom vård- och omsorg eller barn- och fritid till lärarexamen och utbildningar som instruktör inom sport och fritid. Hos oss arbetar både personer med lång erfarenhet av pedagogiskt arbete och medarbetare med utbildning utifrån de senaste rönen. Vi är måna om att säkerställa att vi har rätt kompetens för uppdraget och har löpande kompetensutveckling där såväl verksamheten som varje individuell medarbetare har en kompetensutvecklingsplan.


Vi arbetar utifrån ett salutogent förhållningssätt där vi ser hela individen och använder oss av hälsofrämjande och sociala aktiviteter för att uppnå goda levnadsvillkor. Vi erbjuder individuellt stöd till våra kunder, det innebär bland annat att vi anpassar metoden utifrån den vi möter. Inom medarbetargruppen finns kompetens inom flertalet pedagogiska verktyg så som motiverande samtal, lågaffektivt bemötande, alternativ kompletterande kommunikation och tydliggörande pedagogik.

Profilbild saknas

Hawrin Hajo Çelik

Samordnare

Profilbild saknas

Minette Kannerberg

Verksamhetschef Bitr

Profilbild saknas

Martin VonSchoultz

Verksamhetschef

Sidan uppdaterades: