Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Kvarnvägens gruppbostad

Vi finns alldeles i närheten av natursköna Skurusundet. Området erbjuder fantastiska möjligheter till utflykter i skärgårdsmiljö och är samtidigt beläget endast ca 15-20 minuter med buss från Slussen.

Boendet
Kvarnvägens gruppboende är ett boende enligt Lagen om Stöd och Service (LSS). Verksamheten har personal dygnets alla timmar årets alla dagar. Vårt mål är att de som bor på verksamheten har ett liv på egna villkor. Byggnaden är ett fristående hus som inrymmer sex lägenheter på 45 kvm, bestående av två rum och kök samt badrum. Lägenheterna har stora balkonger i marknivå. I huset finns det gemenskapsutrymmen som har ett allrum samt kök. Det finns även en stor uteplats i direkt anslutning till gemensamhetsutrymmet. Verksamheten ligger nära kommunaltrafik, bussar stannar 100 m från verksamheten. Verksamheten har promenadavstånd till Björknäs centrum.

Individuellt stöd
Vi erbjuder de som bor på Kvarnvägens gruppbostad individuella anpassade aktiviteter samt gemensamma aktiviteter.
Vi erbjuder också valmöjlighet utifrån den enskildes behov, att handla och laga sin mat enskilt eller matlagning tillsammans i det gemensamma kök som finns på verksamheten. Vi följer Socialstyrelsens rekommendationer om vilken utbildning och kompetens medarbetarna behöver ha i sitt arbete med de som bor i gruppbostaden.

Sidan uppdaterades: