Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Vattenverksvägens gruppbostad

Välkomna till Vattenverksvägens gruppbostad som är fint belägen nära naturen och stadslivet som enbart ligger ett stenkast bort. Med närhet till vackra grönområden som bland annat Naturreservatet Långsjön får de boende möjlighet att njuta av naturpromenader, lugn och frisk luft.

Boende
Vattenverksvägens gruppbostad är en fristående villa som inrymmer sex lägenheter med rymliga balkonger och en vacker trädgård. Lägenheterna är bestående av två rum och kök samt badrum. I anslutning till lägenheterna finns det ett gemenskapsutrymme som har ett allrum med kök där vi äter middag, spelar spel, firar högtider eller ser på film tillsammans.

Vattenverksvägens gruppbostad har även en uteplats i anslutning till det gemensamma utrymmet där vi bland annat grillar, har gemensam vår krattning eller njuter av solen.

I vår trädgård brukar vi odla grönsaker och skörda de tillsammans för att sedan tillaga de till vår middag. Hos oss har man möjlighet att äta middag och laga middag tillsammans med stöd av medarbetare eller individuellt.


Personal och kompetens
Medarbetargruppen har gedigen utbildning och kompetens inom pedagogik och omsorg. Förutom bred och långvarig erfarenhet från grupp- och servicebostäder finns också erfarenhet från skolans, sportens och kulturens världar. Våra medarbetare har allt från gymnasial utbildning inom vård- och omsorg eller barn- och fritid till lärarexamen och utbildningar som instruktör inom sport och fritid. Hos oss arbetar personer med lång erfarenhet av pedagogiskt arbete och medarbetare med utbildning utifrån de senaste rönen.

Vi är måna om att säkerställa att vi har rätt kompetens för uppdraget och har löpande kompetensutveckling där såväl verksamheten som varje individuell medarbetare har en kompetensutvecklingsplan. Vi arbetar utifrån ett salutogent förhållningssätt där vi ser hela individen och använder oss av hälsofrämjande och sociala aktiviteter för att uppnå goda levnadsvillkor. Vi erbjuder individuellt stöd till våra kunder, det innebär bland annat att vi anpassar metoden utifrån den vi möter. Inom medarbetargruppen finns kompetens inom flertalet pedagogiska verktyg så som motiverande samtal, lågaffektivt bemötande, alternativ kompletterande kommunikation och tydliggörande pedagogik.

Alexandra Torres

Samordnare

Vanessa Maria Ekdal

Verksamhetschef Bitr

Profilbild saknas

Martin VonSchoultz

Verksamhetschef

Sidan uppdaterades: