Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Det finns viktig information

Det går inte att signera en Abou e-tjänst på mobilen med BankID/Mobilt BankID Felsökning pågår.

Läs mer...

Elevens ABC

Välkommen till Saltsjöbadens Samskola

Du som just ska påbörja dina studier hälsas hjärtligt välkommen till Saltsjöbadens Samskola liksom du som nu fortsätter dina studier hos oss. Att börja ett nytt läsår innebär alltid ett stort mått av förväntan och förhoppning. Vi rektorer hoppas – precis som du själv – att din tid på Saltsjöbadens Samskola blir både spännande och utvecklande.

Alla vi som arbetar i skolan har som uppgift att hjälpa dig att lyckas med dina studier. Vi arbetar utifrån ett gemensamt motto:

Saltsjöbadens Samskola gäller allas rätt att utifrån sina förutsättningar olika sättutvecklas maximalt.

Vi vill uppmana dig att ta för dig av de unika möjligheter som Saltsjöbadens Samskola erbjuder genom sitt breda urval av pedagogiskaprofiler, sina internationella kontakter och modern teknik. Det är inte många grundskolor i Sverige som kan erbjuda så många möjligheter – utnyttja dem!

Den valfrihet som finns i grundskolan ställer också höga krav på dig som elev. Du måste ta ett eget ansvar för planeringen av dina kurser och för att sätta dig in i dina rättigheter och skyldigheter. Elevens ABC är avsedd att vara ett stöd, och den ger dig även information om vart du kan vända dig om du vill veta mer. Läs Elevens ABC noga och ha den som uppslagsbok under hela läsåret. Ta också för vana att regelbundet besöka vår hemsida där det finns aktuell information.

Vi önskar dig lycka till med dina studier på Saltsjöbadens Samskola! Ta vara på möjligheten att påverka din utbildning och din framtid!

Hos oss på Saltsjöbadens Samskola lägger du grunden för din framtid!

Välkommen!

Sidan uppdaterades: