Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Det finns viktig information

Det går inte att signera en Abou e-tjänst på mobilen med BankID/Mobilt BankID Felsökning pågår.

Läs mer...

Kantatvägens gruppbostad

Välkommen till Kantatvägens servicebostad. I lokaler nära Nacka Forum och nära till både natur och lokaltrafik hittar du ett gäng kunder och medarbetare med en positiv inställning.

Boende
Kantatvägens Servicebostad erbjuder det bästa av två världar genom sin idealiska placering för dem som söker en nära koppling till naturen samt bekväm tillgång till shopping och en mångfald av restauranger och caféer i Nacka Forum.

Denna servicebostad strävar inte bara efter att erbjuda trygghet och omsorg utan även att bygga en levande gemenskap. De gemensamma utrymmena är noggrant designade för att främja samvaro och en mångfald av aktiviteter. Här kan boende uppleva en meningsfull gemenskap och delta i kulturella evenemang och konstnärlig skapande.

Förutom möjligheten att delta i gemensamma måltider och vara en del av matlagningen i servicelokalen, ges boende också friheten att på egen hand eller med stöd från medarbetare skapa sina egna kulinariska upplevelser i det personliga köket. Lokalerna är utformade för att vara tillgängliga för alla och erbjuder gott om utrymme för både aktiviteter och lugna stunder.

Med närheten till Nacka Forum har boende på Kantatvägens Servicebostad möjlighet att njuta av en bekväm shoppingupplevelse och ett rikt utbud av restauranger och caféer. Detta skapar en perfekt balans mellan naturupplevelser och stadsliv för de som bor här.


Personal och kompetens
Medarbetargruppen har gedigen utbildning och kompetens inom pedagogik och omsorg. Förutom bred och långvarig erfarenhet från grupp- och servicebostäder finns också erfarenhet från skolans, sportens och kulturens världar. Våra medarbetare har allt från gymnasial utbildning inom vård- och omsorg eller barn- och fritid till lärarexamen och utbildningar som instruktör inom sport och fritid. Hos oss arbetar både personer med lång erfarenhet av pedagogiskt arbete och medarbetare med utbildning utifrån de senaste rönen. Vi är måna om att säkerställa att vi har rätt kompetens för uppdraget och har löpande kompetensutveckling där såväl verksamheten som varje individuell medarbetare har en kompetensutvecklingsplan.

Vi arbetar utifrån ett salutogent förhållningssätt där vi ser hela individen och använder oss av hälsofrämjande och sociala aktiviteter för att uppnå goda levnadsvillkor. Vi erbjuder individuellt stöd till våra kunder, det innebär bland annat att vi anpassar metoden utifrån den vi möter. Inom medarbetargruppen finns kompetens inom flertalet pedagogiska verktyg så som motiverande samtal, lågaffektivt bemötande, alternativ kompletterande kommunikation och tydliggörande pedagogik.

Kerstin Jangeby

Samordnare

Mikaela Östergren

Verksamhetschef Bitr

Profilbild saknas

Martin VonSchoultz

Verksamhetschef

Sidan uppdaterades: