Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Nacka gymnasium

Våra utbildningar läsår 2023/2024

Högskoleförberedande program

Yrkesprogram

Anpassad gymnasieskola och introduktionsprogram

Om skolan

Alumni - före detta elever berättar

Alumni: intervju Lydia Brorsson

13 februari 2024 kl 14:04

Jag heter Lydia Brorsson och är 20 år. Jag studerar till civilingenjör i datateknik på KTH och är just nu på mitt andra år. Jag gick ut teknikprogrammet på Nacka gymnasium 2022.

Alumni: intervju Gabriel Diskay

31 januari 2024 kl 10:52

Mitt namn är Gabriel Diskay och jag studerade Ekonomi Juridik under min tid på Nacka Gymnasium. Just nu är jag inne på fjärde året i mina studier inom Industriell Ekonomi på KTH.

Alumni: intervju Hedda Källman

27 november 2023 kl 10:52

Mitt namn är Hedda Källman, jag är 20 år och är uppväxt på Värmdö. I sensommars flyttade jag från Stockholm till Uppsala för att påbörja min barndomsdröm av att studera juristprogrammet vid just Uppsala universitet.

Elever berättar om Sam-Utland

21 november 2023 kl 16:19

På våra två utlandsprogram, Sam Utland och Natur Utland, får eleverna genomföra en del av sin utbildning i engelska Canterbury. Här berättar tre före detta elever - Magdalena, Ebba och Arif - om hur de upplevde Sam Utland och vad de gör nu.

Nyheter

Programkväll på Nacka gymnasium

Välkommen på programinformationer den 25 April klockan16:00. Med anledning av att vi fått flera förfrågningar om besök utöver vårt öppna hus, erbjuder vi intresserade möjligheten att besöka oss och träffa lärare och elever inför gymnasievalet.

Vad hände i mars på AHV och INA i Anpassade gymnasieskolan

Händelser under mars månad för klasserna AHV och INA i Anpassade gymnasieskolan.

Reseberättelse från Polen

I kursen ”Tolerans och extremism” arbetar vi bland annat med totalitarismen i Europa under Hitler och Stalin. Polen blev offer för båda dessa stater, när de invaderade landet från olika håll under hösten 1939. Polen blev också en central plats för Förintelsen. Under en fyra dagar lång exkursion besökte vi Warszawa, Lublin, Tarnów och Kraków. Vi avslutade vår resa med ett besök i koncentrations- och förintelselägret Auschwitz-Birkenau.

Välkomna till tjejkväll på Nacka gymnasium

Nyfiken på Bygg-, El-, Natur- eller Teknik-programmet? 25 april 15:30–18:30