Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Nackas kommunala skolor

Välkommen till Nackas kommunala skolor och förskolor

Nackas kommunala skolor och förskolor utbildar barn och elever från förskola till skola och gymnasium. Vår målsättning är att ta fram den maximala potentialen hos varje elev och vi når goda resultat genom våra fantastiska medarbetare. Tydlig ledning, engagerade medarbetare, lärande nätverk och en gemensam kultur är viktiga delar i vår organisation. Vår Barn och elevhälsa är nära knuten till våra skolor och förskolor.

Kompetenskalender för våra skolor och förskolor

Kurs: TAKK tecken som stöd steg 2

Kurs: TAKK tecken som stöd steg 2

  • 15:00 - 16:30
  • Telefonstigen 2, Barn- och elevhälsans lokaler

Nytt om Nackas kommunala skolor och förskolor

Sickla skola rustas upp och moderniseras

Nu tas nästa viktiga steg i utvecklingen av en levande stadsdel i Sickla och satsningen på Nackas skolor. Sicka skola ska renoveras och byggas ut för att ta emot fler elever i ett expanderande Nacka. Moderna och flexibla lokaler ska kombineras med skolområdets historiska 50-talsarkitektur. Sickla skola beräknas stå klar 2025.

Välkommen Johan Lundström – ny rektor på Nacka gymnasium!

Johan Lundström är ny rektor på Nacka gymnasium - en av Sveriges största och bästa gymnasieskolor. Hur har den första månaden på jobbet varit?

Nackas kommunala förskolor satsar på utomhuspedagogik

Nästan alla barn i Sverige mellan 3–5 år går dagligen på förskola och en stor del av tiden tillbringar de utomhus. Att vistas utomhus sänker stressnivåerna och ökar koncentrationsförmågan. Dessutom bidrar utemiljön till mindre konflikter och lägre ljudnivå. Det gör förskolegården till en perfekt plats för undervisning!