Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Nackas kommunala skolor

Välkommen till Nackas kommunala skolor och förskolor!

Nackas kommunala skolor och förskolor utbildar barn och elever hela vägen från förskola och grundskola till gymnasium. Vår målsättning är att ta fram den maximala potentialen hos varje elev och vi når goda resultat tack vare våra fantastiska medarbetare. Tydlig ledning, engagerade medarbetare, lärande nätverk och en gemensam kultur är viktiga delar i vår organisation. Vår Barn- och elevhälsa är nära knuten till våra skolor och förskolor.

Nytt om Nackas kommunala skolor och förskolor

Robert Rizzo tog steget och utbildade sig till barnskötare

Nackas kommunala skolor och förskolor samarbetar med Addera kompetens för att få fler utbildade medarbetare. Robert Rizzo tog chansen att vidareutbilda sig och efter kvällsstudier på distans, parallellt med att han jobbat, är han nu färdig barnskötare.

Normmedvetenhet, ”Mångfald istället för enfald”, Go international

Missa inte mars månads digitala föreläsningar, av medarbetare – för medarbetare: Vad innebär det att vara normmedveten och varför är det viktigt? Det berättar Emma Wilhelm om den 7 mars. Den 8 mars ger Aisha Lundgren Aslla och Franziska Forssander konkreta exempel på hur du kan stärka solidariteten genom att synliggöra olikheter. Den 20 mars berättar Carina Meikle om hur du kan jobba med ämnesövergripande projekt med andra skolor runt om i världen.

Vad vill barnen ha i sina drömmars stad?

Äppelträd, slott, pizzeria, båt och djurpark är en del av innehållet i den färgstarka modellstaden som barnen skapat och som nu finns i Nacka stadshus. Välkommen till utställningen om framtidens stad – skapad av barnen på Kristallens förskola.