Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Fortsatt hög kvalitet i Nackas förskolor och skolor

Föräldrar med barn i förskola och pedagogisk omsorg är fortsatt mycket nöjda och skolan visar bra kunskapsresultat, trygga elever och stor andel behöriga lärare. Det visar ”Kvalitetsanalys 2023 från förskola till gymnasieskola”.

Svara på enkäten senast den 18 februari - din åsikt är viktig för oss!

Vi vill påminna dig om att den 18 februari är den sista dagen för att svara på elev- och föräldraenkäten. Det är din chans att göra din röst hörd och påverka verksamheten i din förskola eller sida.

Vinnarna av utmärkelsen LÄRA 2023 hyllades på Lära-dagen

Fredagen den 9 februari samlades rektorer, huvudmän och andra inbjudna för att fira Lära-dagen i Nacka stadshus. Det blev en festlig förmiddag med fokus på 2023 års pristagare och de områden som utmärkelsen handlade om detta år.

Så ska Nackas förskolor bli bättre på språkutveckling

Förskolor kan med enkla metoder snabbt bli bättre på ett språkutvecklande arbetssätt. Det visar en studie som genomförts av forskaren Ann S. Pihlgren på uppdrag av Nacka kommun.

LÄRA pristagare 2023

Nu har Nackaborna röstat fram årets mottagare av Nacka kommuns utmärkelse LÄRA. Under måndagen den 15 januari överraskades fyra pristagare ute på sina förskolor och skolor. 

Visar 5 av 149 nyheter Visa 5 nyheter till

Sidan uppdaterades: