Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Några nyheter inför skolvalet 2023

Den 16 januari startar skolvalsperioden i Nacka. I år är det omkring 2200 elever som behöver välja skola inför höstterminen 2023. Skolvalet görs i Mitt Skolval och det är viktigt att komma ihåg att om barnet har två vårdnadshavare så behöver båda godkänna valet i e-tjänsten. Här kan du läsa mer om några nyheter inför årets skolval.

Sirius Omsorg återgår till tidigare planeringssystem för turbundna taxiresor

Sirius Omsorg AB har beslutat att återgå till det planeringssystem som företaget använde före den 3 oktober. Förändringen kommer att genomföras stegvis i början av 2023.

Våga Visa: Två skolor observerades hösten 2022

Två grundskolor har observerats inom ramen för utvärderingssamarbetet Våga visa. Observatörslagets bedömningar av Boo Gårds skolas kvalitet var genomgående så höga att skolan kvalificerar sig som ett ”gott exempel” inom Våga visa.

Elever är med och utformar nya Stavsborgsskolan

Eleverna på Stavsborgsskolan i Älta är med och utformar sin nya skola. De har designat om stenplattorna från den gamla skolgården och den 19–20 december kommer de att arbeta med att ge nytt liv åt en gammal ek som tidigare fanns på skolområdet.

Empati, entusiasm och engagemang! Här är årets vinnare av utmärkelsen LÄRA

Nu har Nackaborna röstat fram årets mottagare av Nacka kommuns utmärkelse LÄRA. Under fredagen den 9 december tillkännagavs sex pristagare som med empati och entusiasm engagerar våra barn och elever.

Visar 5 av 120 nyheter Visa 5 nyheter till

Sidan uppdaterades: