Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Dataintrång i gymnasieantagningssystem

Gymnasieantagningen StorSthlms antagningssystem Indra har drabbats av ett intrång, ett så kallat ransomware-angrepp. Nacka kommun är en av många drabbade kommuner.

Nomineringen till utmärkelsen Lära är öppen

Idag öppnar nomineringen till utmärkelsen Lära, ett pris som uppmärksammar och hyllar Nackas pedagoger från förskola till vuxenutbildning. Det är ni Nackabor som utser kandidaterna så passa på att nominera din favoritpedagog - nomineringen är öppen hela september. 

YBC får högsta betyg av Skolinspektionen

Gymnasieskolan YBC har imponerat i en ny kvalitetsgranskning utförd av Skolinspektionen. Resultatet, som inkluderar högsta betyg i alla fyra granskade områden – trygghet och studiero, rektors ledarskap, betyg och bedömning samt undervisning, framhäver skolans dedikerade arbete och vision och är ett erkännande som endast tilldelas 10 procent av Sveriges skolor.

Ett nytt läsår med nya möjligheter!

I dagarna är det dags för skolstart. Skolorna i Nacka välkomnar drygt 1400 nya elever till förskoleklassen. Totalt går runt 15 000 elever i Nackas grundskolor och omkring 5000 elever i gymnasieskolan.

96 procent av föräldrarna är nöjda med sin förskola

Den generella bild som årets enkätundersökning bland föräldrar och elever ger är att det finns en hög grad av trygghet, trivsel och nöjdhet. Frågor som gäller barns och elevers delaktighet och inflytande i utbildningen samt förtroende för rektor tenderar att hamna lägst, ofta kombinerat med en relativt hög andel vet ej-svar.

Visar 5 av 137 nyheter Visa 5 nyheter till

Sidan uppdaterades: