Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.
Start

Uppleva och göra

I Nacka finns det mycket att göra och upptäcka, både inom- och utomhus. Här hittar du information om till exempel simhallar och fotbollsplaner, bibliotek, promenadstråk och Nackas museum.

Nyheter om kultur och fritid

Tillhör du en förening som vill föräldravandra i sommar?

Nu finns möjlighet att anmäla ert intresse för att bidra till en tryggare tillvaro för våra Nackabarn, samtidigt som ni tjänar pengar till föreningen. I sommar genomför vi föräldravandringar i samarbete med polisen, trygghetssamordnare och Polarna i Nacka. Skicka in er intresseansökan redan idag!

Bidra till konstverket i Vårsalong Nacka 2024

Nu har du som är mellan 13 och 19 år möjlighet att bidra till årets stora konstverk i Vårsalong Nacka. Du som bidrar är även med och tävlar om att bli Årets Vårsalongare där vinnaren får ett presentkort på 2000 kronor. Vårsalongen äger rum den 8 maj i Dieselverkstadens foajé.

Nu kan du gå en guidad digital tur genom HAMN

Hann du aldrig besöka slagfältsmuseet HAMN i Fisksätra? Nu finns möjlighet att ta del av museets historia genom en guidad tur innan en mindre fysisk och en digital utställning finns att besöka. Du kan välja mellan att gå en färdig tur eller ta dig igenom historien på egen hand.

Sidan uppdaterades: