Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Det finns viktig information

Just nu är efterfrågan extra hög på ärenden hos Bygglovsenheten, vilket gör att du kan behöva vänta längre än vanligt på svar och besked från oss.

Mer information

Nyheter om kultur och fritid

Musik, mode och konst i fokus när årets Ung kultur-stipendium delas ut

Fyra unga Nackabor tilldelas sammanlagt 100 000 kr för sina ambitioner inom klassisk musik, mode, illustration och sång.

Vi söker föreningar som vill genomföra föräldravandringar i sommar

Bidra till en tryggare tillvaro för våra Nackabarn samtidigt som du tjänar pengar till din förening. Många förväntas fira semester hemma i år och i samarbete med polis, Polarna i Nacka och trygghetssamordnare kommer vi genomföra föräldravandringar i sommar.

Nacka hyllar föreningslivet när årets utmärkelser delas ut

Att skapa möjligheter att hålla igång verksamheter trots pandemin, att motivera Nackaborna att vistas mer i naturen och nya digitala lösningar för att nå ut till fler, är exempel på insatser som hyllas när årets utmärkelser presenteras av Nackas fritids- och kulturnämnder. I år ger fritidsnämnden dessutom samtliga nominerade ett pris.

Stadsdirektör Viktor Kilén besöker Nacka sjöscouter

Igår, tisdag, besökte stadsdirektör Viktor Kilén Nacka sjöscouter på Duvnäs Udde, som är en av många föreningar som får föreningsstöd från Nacka kommun för sin verksamhet för barn och unga. Besöket vittnar om en sakta återgång till det normala när restriktioner kring ungdomsverksamhet har lättats upp.

Gör nåt kul på sommarlovet

För dig som är ung finns det massor av roliga aktiviteter i Nacka på sommarlovet. Ha en riktigt härlig sommar!

Allsång i Nyckelviken, dansföreställning, återbruksworkshop, internationell afghansk filmfestival och mycket mer

Nu har fem större och sex mindre kulturprojekt beviljats stöd från kulturnämnden. Evenemangen kommer att dyka upp i Nacka under sommaren och hösten så håll ögonen öppna.

Sidan uppdaterades: