Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Nyheter om kultur och fritid

Är du aktiv i en förening i Nacka?

Välkommen på inspirationsträffar den 15, 17 samt 20 november. Vi bjuder på två digitala föreläsningar och en träff i Nacka stadshus (där vi ses fysiskt).

Sågtorpsskolan får konstgräsplan

Planen, med måtten 55 gånger 35 meter, kommer att kunna bokas av Nackas föreningar och kommer att vara ett bra tillskott till området och Nackaborna i stort. Konstgräsplanen planeras att vara färdig redan vårsäsongen 2022.

Gör nåt kul på höstlovet

Karva fantasifulla pumpor, gå på nattbio med skräcktema, åk skridskor, bada, robotpyssla, prova olika danser, spela fotboll, gå på spökvandring, häng med på utflykt, baka halloweengodis. Det och mycket mer kan du göra på höstlovet.

Dags att anmäla sig som försäljare på Adventsdagen i Nyckelviken

Den 28 november ordnas Adventsdagen i Nyckelviken mellan klockan 11 och 15. Har du något du vill sälja som passar på en julmarknad? Anmäl dig senast den 12 november. Vi har plats för cirka 15 försäljare. Om fler anmäler sig tilldelar vi platserna genom lottning.

Ny chans att anmäla sig till naturstädning

Anmälan till höstens naturstädning är öppen igen. Ta chansen att anmäla er nu och tjäna en slant till lag- eller klasskassan!

Nytt läsfrämjandeprojekt inleds idag

I dag inleds det läsfrämjande projektet Shared reading Nacka. Genom projektet kan nyanlända och etablerade svenskar förbättra sina språkkunskaper genom högläsning och att diskutera skönlitteratur.

Sidan uppdaterades: