Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Det finns viktig information

Varning för bedrägerimail! Vi har uppmärksammat ett större flöde utav bedrägerimail som cirkulerar. Var uppmärksam innan du trycker på länkar och bifogade filer.

Nyheter om kultur och fritid

Ishallar på västra Järlahöjden utreds

Huvudinriktningen är att de två nya ishallar som behöver byggas när dagens anläggningar på Järlahöjden måste ersättas ska placeras på – västra Järlahöjden, beslutade kommunstyrelsens stadsutvecklingsutskott (KSSU) den 23 november.

Åtgärder mot covid-19 vid allmänna sammankomster och offentliga tillställningar

Regeringen har beslutat om en ändring i begränsningsförordningen som möjliggör användning av vaccinationsbevis vid allmänna sammankomster och offentliga tillställningar. Ändringen träder i kraft den 1 december 2021.

Nytt utegym i Tollare

Tollares nya utegym välkomnar med många olika redskap för styrketräning och en hinderbana som utmanar din smidighet och snabbhet.

Är du intresserad av byggnader och historia?

På lördag, den 30 oktober, invigs en ny utställning på museet HAMN om Nackas bebyggelsehistoria från stenålder till dagens nybyggnationer.

Är du aktiv i en förening i Nacka?

Välkommen den 15 och 17 november. Vi bjuder på två digitala föreläsningar.

Sågtorpsskolan får konstgräsplan

Planen, med måtten 55 gånger 35 meter, kommer att kunna bokas av Nackas föreningar och kommer att vara ett bra tillskott till området och Nackaborna i stort. Konstgräsplanen planeras att vara färdig redan vårsäsongen 2022.

Sidan uppdaterades: