Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Nyheter om kultur och fritid

Nytt läsfrämjandeprojekt inleds idag

I dag inleds det läsfrämjande projektet Shared reading Nacka. Genom projektet kan nyanlända och etablerade svenskar förbättra sina språkkunskaper genom högläsning och att diskutera skönlitteratur.

Dags för höstens naturstädning

Varje vår och höst ges skolklasser och ungdomsföreningar möjlighet att städa naturen i Nacka. Anmälan till höstens naturstädning startar den 20 september. Städningen pågår mellan den 2 -17 oktober.

Inga ishallar i Ektorp - kommunen utreder andra platser

Ishallar på kommunens fastighet vid Ektorpsvägen skulle bli alltför kostsamt. Därför ska en ny utredning genomföras för att hitta möjliga platser för de två hallar som ska ersätta dagens ishallar på Järlahöjden. Utredningen ska vara klar i november.

Föreningar se hit

Sök projektbidrag och investeringsbidrag senast den 1 oktober. Investeringsbidraget ska underlätta för föreningar att renovera/bygga om egen lokal och projektbidraget syftar till att utveckla verksamhetens kvalitet.

Nacka kommun beviljar 2,4 miljoner till återuppbyggnaden av Boo Folkets hus

Boo Folkets hus totalförstördes av en brand våren 2020. Nu börjar bygget av nya Folkets hus där Nacka kommun bidrar med drygt 2,4 miljoner kronor. Beslutet fattades av kommunstyrelsen 6 september 2021.

Parasportveckan - veckan som sätter parasporten på kartan

Har du en själv en funktionsnedsättning? Är du ledare eller förtroendevald? Den 13-19 september är det dags för Parasportveckan 2021. Veckan kommer innehålla mängder med intressanta, digitala föreläsningar och workshops.

Sidan uppdaterades: