Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Det finns viktig information

Just nu är efterfrågan extra hög på ärenden hos Bygglovsenheten, vilket gör att du kan behöva vänta längre än vanligt på svar och besked från oss.

Mer information

Nyheter om kultur och fritid

Ta del av Lilla Nyckelvikens spännande historia där det en gång hände

Till ljuv musik och sång av epistel 55 invigdes elskåpet vid Lilla Nyckelviken idag (18 juni) av kulturnämndens 1:e vice ordförande Lena Linnerborg. Det är det andra kulturhistoriska elskåpet i serien ”Så vare då”.

Spela basket på nytt underlag i Ektorp

Basket har blivit en populär sport igen och vi vill göra det möjligt för fler att spela. Därför har vi satt upp nya korgar och lagt ett modernt multisportunderlag på planen vid Skogsstigen i Ektorp.

Bättre digitala lösningar och anpassade rum på biblioteken

Nacka kommun har fått pengar från Kulturrådet inom ramen för Stärkta bibliotek för att fortsätta tillgängliggöra den digitala tekniken och skapa bra biblioteksmiljöer med fokus på barn och unga.

Stadsdirektör Victor Kilén besöker 2:ans fritidsgård

I veckan besökte stadsdirektör Victor Kilén 2:ans fritidsgård vid Nacka Forum. Fritidsgården är en av de tre gårdar i Nacka som sedan 1 mars 2021 drivs av stiftelsen Fryshuset.

Vill du vara utomhus, röra på dig och samtidigt få kunskaper om Nacka? Delta i Friska Nacka

För att fira att Nacka fyller 50 år finns det i år ett 20-tal extra jubileumsstolpar. Ta chansen att vinna flera priser, extra utlottning efter midsommar.

Musik, mode och konst i fokus när årets Ung kultur-stipendium delas ut

Fyra unga Nackabor tilldelas sammanlagt 100 000 kr för sina ambitioner inom klassisk musik, mode, illustration och sång.

Sidan uppdaterades: