Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Nyheter om kultur och fritid

Gör nåt kul på höstlovet

Karva fantasifulla pumpor, gå på nattbio med skräcktema, åk skridskor, bada, robotpyssla, prova olika danser, spela fotboll, gå på spökvandring, häng med på utflykt, baka halloweengodis. Det och mycket mer kan du göra på höstlovet.

Dags att anmäla sig som försäljare på Adventsdagen i Nyckelviken

Den 28 november ordnas Adventsdagen i Nyckelviken mellan klockan 11 och 15. Har du något du vill sälja som passar på en julmarknad? Anmäl dig senast den 24 november. Vi har plats för cirka 15 försäljare. Om fler anmäler sig tilldelar vi platserna genom lottning.

Ny chans att anmäla sig till naturstädning

Anmälan till höstens naturstädning är öppen igen. Ta chansen att anmäla er nu och tjäna en slant till lag- eller klasskassan!

Nytt läsfrämjandeprojekt inleds idag

I dag inleds det läsfrämjande projektet Shared reading Nacka. Genom projektet kan nyanlända och etablerade svenskar förbättra sina språkkunskaper genom högläsning och att diskutera skönlitteratur.

Dags för höstens naturstädning

Varje vår och höst ges skolklasser och ungdomsföreningar möjlighet att städa naturen i Nacka. Anmälan till höstens naturstädning startar den 20 september. Städningen pågår mellan den 2 -17 oktober.

Inga ishallar i Ektorp - kommunen utreder andra platser

Ishallar på kommunens fastighet vid Ektorpsvägen skulle bli alltför kostsamt. Därför ska en ny utredning genomföras för att hitta möjliga platser för de två hallar som ska ersätta dagens ishallar på Järlahöjden. Utredningen ska vara klar i november.

Sidan uppdaterades: