Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.
Start

Näringsliv och företag

Funderar du på att starta eget eller vill du utveckla din befintliga verksamhet? Behöver du stöd och råd? Vi finns här för dig!

Nyheter om arbete och företagande

Företagarintervju: Pythom Space

Utsett till ”top space tech providers” i världen har det svenska Silicon Valley-bolaget valt att öppna första verksamheten utanför USA –  närmare bestämt i Nacka Strand. Läs en intervju med Filip Stern Cedell, CEO för Pythom Space.

30 år av samarbete för Sveriges bästa företagsklimat

Det blev en sprudlande jubileumsfest när en av Sveriges största företagshändelser - Nacka Företagarträff - firade 30-årsjubileum den 22 februari. Intresset var stort med över 100 utställare från Nackas näringsliv och under dagen kom fler än 1000 besökare varav många Nackabor, för att ta del av det gedigna programmet och hylla årets vinnare av de prestigefyllda Nackapriserna.

Lava-mässa och samhällsbyggnad: från student till markingenjör

Niki Akbari, från student till markingenjör på Nacka kommuns fastighetsenhet, valde kommunen efter Lava-mässan. Hon ser fram emot att påverka verkliga förändringar och råder blivande yrkesverksamma att delta i nätverksevenemang för att öka sina chanser till meningsfulla arbetsmöjligheter.

Sidan uppdaterades: