Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Trafik och resande

Här hittar du information om pågående väg- och trafikprojekt, våra infartsparkeringar, boendeparkering, vad vi gör för att förbättra trafiksäkerheten och mycket mer.

Nyheter om trafik, vägar och resande

Kom och prata cykling den 16 september

Torsdag eftermiddag den 16 september finns Nacka kommun på plats i Sickla för att träffa dig som cyklar. Passa på att berätta hur det fungerar att cykla i Nacka, lämna synpunkter eller förbättringsförslag. Varmt välkommen!

Nytt hållplatsläge för buss 402

Fredagen den 10 september flyttar buss 402 till nytt läge intill stadshusparkeringen, vid Granitvägen. Buss 93 flyttar samtidigt till sitt tidigare hållplatsläge på Vikdalsvägen. Detta innebär att den temporära hållplatsen på Griffelvägen stängs.

Bästa sättet att resa i höst

Nu kommer hösten och det är bra att du har koll på Nackas större trafikarbeten och hur länge de pågår. Precis som tidigare tar resorna längre tid förbi Skurubron och genom Centrala Nacka, men även på Saltsjöbadsleden i höjd med Trafikplats Fisksätra och i Orminge.

Kör försiktigt – skolstart för 20 000 barn i Nacka

Nu när skolan startar igen är många barn och ungdomar ute och rör sig i trafiken. Ibland är barnen ovana och det är viktigt att vi alla är extra uppmärksamma och hjälpsamma för att undvika olyckor.

Trafikpåverkande arbeten på Kanholmsvägen

Från och med måndag vecka 33 kommer delar av Kanholmsvägen och Utövägen att stängas av för genomfart för att kunna genomföra förberedande arbeten på platsen.

I höst får buss 402 nytt hållplatsläge vid Nacka Forum

Den 9 augusti börjar bygget av en ny busshållplats och vändslinga för buss 402 på parkeringen vid Nacka stadshus. I höst börjar hållplatsen trafikeras. Fram till dess gäller den tillfälliga hållplatsen på Griffelvägen.

Nu slutför Trafikverket renoveringen av bron över Bastusjön

Under två nätter mellan 26 - 28 juli läggs trafiken om strax väster om nya Skurubron. Det är tredje och sista gången under renoveringen av bron över Bastusjön på väg 222, vid trafikplats Skuru. I september är arbetet klart och trafiken återgår till det normala igen.

Sidan uppdaterades: