Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Om att jobba i Nacka

Här kan du läsa mer om hur det är att jobba i Nacka kommun.

Utvecklas med oss

Välkommen till Nacka om du vill vara med på en spännande utvecklingsresa när Nacka växer och bygger stad. Nacka är en av Sveriges mest attraktiva kommuner med ett fantastiskt läge. Här finns naturen, havet och sjöarna samtidigt som det är nära till Stockholms city. Som medarbetare i Nacka får du möjlighet att utvecklas utifrån dina förutsättningar och kommunens utmaningar.

Välj Nacka och väx med oss om du vill arbeta i en attraktiv kommun och förverkliga dina drömmar.

Våra jobbområden

Om kommunens jobbområden

Kommunen har tre olika områden som du kan jobba inom.

Nackas kommunala skolor som är alla jobb inom den kommunala skolverksamheten, så som lärare, rektor, elevassitent, skolkock med mera.

Välfärd samhällsservice som erbjuder jobb inom de kommunalt drivna välfärdstjänsterna i Nacka, förutom skolverksamhet. Här finns jobb som exempelvis undersköterska, sjuksköterska, stödassistent, personlig assistent, kock på äldreboende, fritidspersonal med mera.

Övriga områden inom kommunen som är allt från stadsbyggnad, miljö och natur till digitalisering, juridik, näringsliv och mycket mer.

Förmåner och lästips

Våra förmåner

Idag finns det flera attraktiva förmåner för dig som anställd vid Nacka kommun. Du kan till exempel växla din semesterersättning mot extra lediga dagar, köpa årskort på SL till reducerat pris, nyttja ett friskvårdsbidrag på upp till 3000 kronor, löneväxla till extra pensionsavsättning och hyra en egen förmånscykel i 36 månader. Här kan du läsa mer om förmåner med att jobba i Nacka kommun.

Har du skyddad identitet?

Om du har skyddad identitet ska du kontakta den kontaktperson som finns angiven i annonsen och du bör vara varsam med vilken information du delar i din ansökan. Delge därför bara information som är relevant för den aktuella tjänsten.

Sidan uppdaterades: