Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Det finns viktig information

Det går inte att signera en Abou e-tjänst på mobilen med BankID/Mobilt BankID Felsökning pågår.

Läs mer...

Näringslivsutveckling - för Sveriges mest företagarvänliga kommun

Det ska vara lätt att driva företag i Nacka kommun. Ett aktivt och framgångsrikt näringsliv utgör en av grundstenarna för kommunens framtida utveckling. Genom att skapa dialog med kommunens företagare, träffas och utbyta tankar och erfarenheter etablerar vi en bra grund för ett gott företagsklimat.

I Nacka startas 1000 företag om året vilket motsvarar cirka 3 företag om dagen. Det finns totalt 16 420 företag i Nacka inom en mängd olika branscher. År 2030 går tunnelbanan till Nacka när blå linjen får tre nya stationer; Sickla, Järla och Nacka.

Rådgivning och finansiering

Det finns flera myndigheter och organisationer som ger stöd, rådgivning och service kring nyföretagande.
Mer om rådgivning och finansiering

Kontakta oss på Näringslivsstaben

Näringslivsstaben i Nacka arbetar med att få fler företag att etablera sig i Nacka och med att främja befintliga företags utveckling och tillväxt. Näringslivsstaben arbetar också med att stödja innovativa miljöer och entreprenörskap genom samverkan med näringslivet. Här hittar du kontaktuppgifter till näringslivsstaben.

Kom och träffa andra företagare på våra event

Vi arrangerar företagsträffar av olika storlek, med olika teman under hela året. Ta del av vad som är på gång i Nacka och lär känna spännande Nackaföretag. Starta dagen med inspirationsfyllda Frukostakademin eller möt hundratals företagare på Nacka Företagarträff. Läs mer om våra nätverk och event.

Mötet med dig som är företagare är hjärtat i vårt näringslivsarbete

Vi vill träffa dig som företagare i Nacka för att höra hur ni har det och hur ni uppfattar det att driva företag i Nacka. Företagsbesöken är oerhört viktiga för oss där vi får förmånen att se verksamheterna på plats, möta människorna bakom Nackas dynamiska näringsliv och förstå de villkor som vi behöver addressera för att kunna vara ett bra stöd. Du är alltid välkommen att kontakta oss för synpunkter eller för att ställa frågor.

Vill du boka ett företagsbesök? Maila oss så bokar vi in det!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev som kommer ut var sjätte vecka och få inbjudningar till våra träffar. Anmäl din e-postadress så får du våra utskick.

Mer information till dig som företagare

Tillståndsguiden - alla tillstånd samlade på ett ställe

Sidan uppdaterades: