Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.
Näringsliv & företag

Rådgivning för dig som vill starta företag

Det finns flera alternativ för dig som vill ha stöd och hjälp i samband med att du vill starta ditt företag. Läs mer om de olika alternativen nedan.

Innovations- och entreprenörsrådgivning

Du som Nackabo och företagare, eller blivande företagare, kan få innovation- och entreprenörsrådgivning av utbildad innovationsrådgivare genom Nacka kommun. Vi erbjuder drop-in-rådgivning. Läs mer om rådgivningen här.

Nyföretagarcentrum

I Nacka samarbetar vi också med NyföretagarCentrum Nacka-Värmdö-Tyresö som erbjuder kostnadsfri, personlig, konfidentiell och oberoende rådgivning för den som vill starta eget företag eller har en idé.

Verksamt.se

På verksamt.se finns all information du behöver för att starta och driva företag - samlat på ett ställe. Här hittar du information om företagsformer, skatter och avgifter och hur du registrerar ditt företag. Det finns också bra stöd gällande kompetensutveckling, export och import samt om du behöver söka extern finansiering för vidareutveckling av ditt företag.

På verksamt.se kan du också enkelt skapa din egen checklista. Du väljer vilken typ av företag du vill starta och svarar på ett antal frågor. Det skapas då en checklista med användbar information om hur du går tillväga för att starta ditt företag samt vart du vänder dig i olika frågor.

Läs mer om verksamt.se

Sidan uppdaterades: