Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.
Kommun & politik

Samverkan med civilsamhället

Samverkan med dig som bor i kommunen, organisationer och samfund som är etablerade här, samt andra delar som utgör civilsamhället i Nacka, är en viktig del för att vi ska fånga upp vad som händer i Nackasamhället samt kunna stötta och bidra till det fantastiska engagemang som finns här.

Kontakta mig för frågor

Susanne Bohman

Administratör

Aktuellt

Språk, läxor och rådgivning

Biblioteken och flera andra mötesplatser i Nacka bjuder in till språkträning, läxhjälp, studiestöd och rådgivning flera gånger i veckan under våren. Tid och plats för aktiviteterna hittar du här.

Volontärarbete

Har du tid att ge? Att engagera sig ska vara enkelt och det finns många olika sätt att engagera sig på. Vi har samlat information om alla volontäruppdrag i kommunen här.

Starta volontärverksamhet

Vi vill skapa fler möjligheter för volontärer och organisationer att kunna engagera sig i Nacka. Vill du ha hjälp av volontärer i din verksamhet? Vill du ta vara på människors engagemang, idéer och intressen? Vill du skapa synergieffekter med andra aktörer?

Läs mer om starta volontärverksamhet.

Vandringar

Att vandra tillsammans med andra är ett bra sätt att involvera sig i sitt närområde och skapa en tryggare miljö.

Vanligaste typerna av vandringar är dagvandring och nattvandring. Kommunen kan vara med och starta upp en vandring, sedan är det civilsamhället (så som privatpersoner, organisationer eller föreningar) som organiserar och har ansvar för att hålla igång den.

Aktuella vandringar kan du hitta under våra volontäruppdrag. Du kan också höra av dig till Susanne Bohman, samordnare för samverkan med civilsamhället, om du har fler frågor.

Fisksätraakademin

Fisksätraakademin är ett brett nätverk med olika aktörer från hela Fisksätra. Representanter från bland annat kommunen, föreningar och samfund träffas för att samverka och dela information om vad som är på gång i området, med fokus på utvecklingen av Fiskästra.

Sidan uppdaterades: