Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Jobbmässa i Fisksätra 7 november

Är du arbetslös eller känner du för att byta jobb? Kom till Folkets hus i Fisksätra och träffa Nackaföretag som behöver arbetskraft.

Tid: 7 november klockan 10:00 -12:00
Plats: Folkets hus
Adress: Fisksätravägen 18

Bakom jobbmässan finns Nacka kommun, Arbetsförmedlingen, Samhällsmatchen och Stena fastigheter. Jobbmässan riktar till arbetssökande från 18 år och är gratis.

Företag på jobbmässan

Flera olika branscher är representerade på jobbmässan, exempelvis byggbranschen, detalj- och partihandeln, industri och tillverkning, hotell och restaurang, vård och omsorg och städbranschen.

Sammanlagt finns 15 företag med behov av att anställa personal på plats för att träffa arbetssökande: Belles Golv & Städ, Rosies Wellness, Ica Maxi Nacka, Fordonsakademin, Bemannix, FinansAkuten, Smart wash, Yrkescentrum, SveaBharti Services, Coachgruppen, Annelies hemtjänstteam, PSC krog, Medley (Nacka simhall och Näckenbadet), Jobb & Tillväxtcenter samt Cemi.

På plats är även tre företag med utbildningsprogram: Beredskapslyftet (Ukrainian Professional Support Center), Skillity och Rookie Startups.

Karriärvägledare på plats

Behöver du få stöd i att hitta vidare till ett nytt jobb eller kanske till studier? Karriärvägledare från Nacka kommun med fokus på både jobb och studier kommer att finnas på plats för att ge råd och visa på möjligheter som passar just dig. Tillsammans pratar ni om dina intressen och kompetenser och gör en karriärplan tillsammans.

Mer om jobbmässan

Jobbmässan genomfördes första gången 2022. På förra årets jobbmässa i Fisksätra deltog 18 företag, cirka 250 besökare och 123 intervjuer genomfördes på plats. Sammanlagt beräknas mässan ha resulterat i 27 nya anställningar.

Har du frågor om jobbmässan?

Kontakta Vilma Mori Aguilar, Nacka kommun
E-post: vilma.mori@nacka.se

Sidan uppdaterades: