Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Höstlovskurs i entreprenörskap

Är du mellan 15 och 20 år och vill ha något intressant och utvecklande att göra på höstlovet vecka 44? Välkommen till en digital kurs om entreprenörskap! Kursen är gratis och antalet är begränsat. Från och med i dag är det möjligt att anmäla sig.

Vilma hjälper Nackabor att förverkliga sina idéer

Nacka kommuns innovation- och entreprenörsrådgivning vänder sig till Nackabor som är företagare eller bara har en idé som de vill förverkliga, och behöver en extra skjuts i sitt entreprenörskap. Projekten ”Eat for Change” och ”Petit Plaisir” är exempel på framgångsrika verksamheter som har tagit del av kommunens rådgivning. Vilma Mori Aguilar är mångårig rådgivare på Nacka kommun och stöttar nya och blivande företagare att förverkliga just sin idé.

Nacka kommun stöttar entreprenörsprogram för ukrainare

I höst genomförs en nordisk utbildningssatsning på företagande och entreprenörskap för ukrainska medborgare som vistas i Norden genom massflyktsdirektivet. Nacka kommun stöttar projektet genom att förmedla information till ukrainska medborgare som vistas i kommunen.

Nacka kommun anordnar sfi för personer med skydd enligt massflyktsdirektivet

Nacka kommun planerar att ge personer som vistas i Nacka med skydd av massflyktsdirektivet möjlighet att studera såväl sfi som svenska som andraspråk på både grundläggande och gymnasial nivå. Kommunen ska ge denna möjlighet till utbildning så snart som möjligt. Det beslutade nämnden för arbete och försörjning i går.

Informationsmöte om feriejobb för ukrainska ungdomar

Kommer du från Ukraina och har uppehållstillstånd enligt massflyktdirektivet? Är du 16-18 år (Född 2007, 2006 och 2005) och bor i Nacka? Kom till Nacka stadshus torsdag 13 april kl 14:00 för att söka sommarjobb i Nacka kommun.

Visar 5 av 34 nyheter Visa 5 nyheter till

Sidan uppdaterades: