Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Nacka kommun anordnar sfi för personer med skydd enligt massflyktsdirektivet

Nacka kommun planerar att ge personer som vistas i Nacka med skydd av massflyktsdirektivet möjlighet att studera såväl sfi som svenska som andraspråk på både grundläggande och gymnasial nivå. Kommunen ska ge denna möjlighet till utbildning så snart som möjligt. Det beslutade nämnden för arbete och försörjning i går.

Informationsmöte om feriejobb för ukrainska ungdomar

Kommer du från Ukraina och har uppehållstillstånd enligt massflyktdirektivet? Är du 16-18 år (Född 2007, 2006 och 2005) och bor i Nacka? Kom till Nacka stadshus torsdag 13 april kl 14:00 för att söka sommarjobb i Nacka kommun.

Uppskattat pilotprojektet på öppna förskolan förlängs

Nacka kommun förlänger svenskundervisningen på öppna förskolan i Fisksätra. Pilotprojektet som har pågått sedan oktober 2022 ger inte bara stärkta kunskaper i det svenska språket för deltagarna utan ökar också deras möjligheter att komma in på arbetsmarknaden. Nu vill Nacka kommun ha mer tid att utvärdera projektets effekter och att analysera resultatet.

Nacka möjliggör feriejobb för ukrainska ungdomar

Ungdomar från Ukraina som har uppehållstillstånd enligt massflyktsdirektivet och som bor i Nacka kommer att få möjlighet att söka feriejobb i kommunen i sommar. Det beslutade nämnden för arbete och försörjning igår.

Lyckad sommarjobbsmässa i Nacka Forum

Drygt 1500 besökare kom till Nacka Forum där de möttes av ett trettiotal företag som erbjöd jobb.

Visar 5 av 31 nyheter Visa 5 nyheter till

Sidan uppdaterades: