Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Sista året för slutbetyg på komvux

Möjligheten att komplettera kurser från gymnasiet med slutbetyg från komvux för elever som gått gymnasiet före 2012 upphör efter juni 2025.  Därefter är det bara möjligt att läsa till gymnasieexamen på komvux och då är det inte säkert att alla gamla gymnasiekurser går att använda.

Ukrainska ungdomar ges möjlighet att sommarjobba i Nacka

Även i år kommer ukrainska ungdomar att erbjudas möjlighet till kommunens feriejobb utöver de platser som erbjuds unga varje år.

Nackas arbete mot välfärdsbrott ger effekt – fler brott polisanmälda

Fler granskningar av utbetalningar av ekonomiskt bistånd i Nacka kommun under 2023 har gett resultat. Jämfört med 2022 är det nästan tre gånger så många Nackabor som fått beslut om återkrav och dubbelt så många ärenden som polisanmälts. Samtidigt minskar antalet hushåll med ekonomiskt bistånd och kommunens kostnad har sänkts med drygt 10 miljoner det senaste året.

Bazaren 2024 - rekryterings- och utbildningsmässa för jobb, utbildning och att starta eget

Nacka kommun deltar på Bazaren 22-23 februari på Stockholm Waterfront. Bazaren är Sveriges återkommande största rekryterings- och utbildningsmässa för jobb, utbildning och att starta eget.

Jobbmässa i Nacka Forum 15 februari

På jobbmässan kan unga som är 16 år eller äldre träffa arbetsgivare inom olika branscher som söker personal till sommarvikariat och för längre anställningar.

Visar 5 av 42 nyheter Visa 5 nyheter till

Sidan uppdaterades: