Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Fortsatt samarbete för fler jobb till Fisksätra

Den 7 november är det jobbmässa i Fisksätra för andra året i rad. Syftet med mässan är att öka möjligheten för fler Nackabor att få jobb samtidigt som företagens behov av arbetskraft kan tillgodoses.

Nacka kommun satsar på AI-utbildning

Nu är det klart att tjänstemän och chefer i Nacka kommun samt rektorer och pedagoger på både fristående och kommunala högstadium och gymnasier kan erbjudas möjlighet att gå en digital AI-utbildning på högskolenivå. Utbildningen skräddarsys i samarbete mellan kommunen och Luleå tekniska universitet med målet att medarbetare ska kunna dra nytta av möjligheterna med AI.

Jobbmässa i Fisksätra 7 november

Är du arbetslös eller känner du för att byta jobb? Kom till Folkets hus i Fisksätra och träffa Nackaföretag som behöver arbetskraft.

Höstlovskurs i entreprenörskap

Är du mellan 15 och 20 år och vill ha något intressant och utvecklande att göra på höstlovet vecka 44? Välkommen till en digital kurs om entreprenörskap! Kursen är gratis och antalet är begränsat. Från och med i dag är det möjligt att anmäla sig.

Vilma hjälper Nackabor att förverkliga sina idéer

Nacka kommuns innovation- och entreprenörsrådgivning vänder sig till Nackabor som är företagare eller bara har en idé som de vill förverkliga, och behöver en extra skjuts i sitt entreprenörskap. Projekten ”Eat for Change” och ”Petit Plaisir” är exempel på framgångsrika verksamheter som har tagit del av kommunens rådgivning. Vilma Mori Aguilar är mångårig rådgivare på Nacka kommun och stöttar nya och blivande företagare att förverkliga just sin idé.

Visar 5 av 37 nyheter Visa 5 nyheter till

Sidan uppdaterades: