Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Bazaren 2024 - rekryterings- och utbildningsmässa för jobb, utbildning och att starta eget

Nacka kommun deltar på Bazaren 22-23 februari på Stockholm Waterfront. Bazaren är Sveriges återkommande största rekryterings- och utbildningsmässa för jobb, utbildning och att starta eget.

Jobbmässa i Nacka Forum 15 februari

På jobbmässan kan unga som är 16 år eller äldre träffa arbetsgivare inom olika branscher som söker personal till sommarvikariat och för längre anställningar.

Fortsatt samarbete för fler jobb till Fisksätra

Den 7 november är det jobbmässa i Fisksätra för andra året i rad. Syftet med mässan är att öka möjligheten för fler Nackabor att få jobb samtidigt som företagens behov av arbetskraft kan tillgodoses.

Nacka kommun satsar på AI-utbildning

Nu är det klart att tjänstemän och chefer i Nacka kommun samt rektorer och pedagoger på både fristående och kommunala högstadium och gymnasier kan erbjudas möjlighet att gå en digital AI-utbildning på högskolenivå. Utbildningen skräddarsys i samarbete mellan kommunen och Luleå tekniska universitet med målet att medarbetare ska kunna dra nytta av möjligheterna med AI.

Jobbmässa i Fisksätra 7 november

Är du arbetslös eller känner du för att byta jobb? Kom till Folkets hus i Fisksätra och träffa Nackaföretag som behöver arbetskraft.

Visar 5 av 39 nyheter Visa 5 nyheter till

Sidan uppdaterades: