Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.
Mars

Vinnare i fototävlingen Nacka 50 år är utsedd

Den första fototävlingen inom ramen för Nackas 50-års firande blev en succé och nu är vinnaren utsedd. Stort grattis önskar vi Jörgen, som är vinnaren och med sin fina bild av Järla sjö inger inspiration, lugn och väcker ett intresse för Nacka, där staden möter naturen. Stort tack för alla fina bidrag och härliga engagemang!

Den första fototävlingen inom ramen för Nackas 50-års firande blev en succé och nu är vinnaren utsedd. Stort grattis till Jörgen som med sin fina bild i Järla sjö skapar inspiration och en stolthet och intresse för Nacka. En vacker och härlig påskbukett är på väg till vinnaren.

Juryns motivering ”En välkomponerad bild med kanoten som strävar mot den vackra solnedgången. Bilden inger ett lugn och fångar så väl det som kännetecknar Nacka; staden som möter vattnet och det gröna. Den visar även tydligt att bilden är tagen i Nacka genom att ha med de för Nacka så karaktäristiska Nackamasterna i bakgrunden. Fotografen har i sin egen beskrivning på ett fint sätt fångat temat ”Nacka i mitt hjärta” och varför just Järla sjö intar den platsen”.

Vinnande bild första fototävlingen Nacka 50.jpg
Ett stort tack till allas fina bidrag och härliga engagemang. Vi planerar nu för en ny fototävling under året och återkommer kring detta.

Påskbukett vinnare första fototävling.jpg

Påskbukett på väg till vinnaren av första fototävlingen i samband med Nackas 50-årsfirande.

Sidan uppdaterades: