Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.
Kommun & politik

Måndag 25 januari 2021 gick startskottet och det skedde bland annat genom att Svindersviksbron lystes upp, marschaller tändes på olika platser runt om i Nacka och aktiviteter skedde i våra digitala och sociala kanaler.

Ambitionen är att vi tillsammans – föreningar, organisationer, Nackabor och kommunen - uppmärksammar och fyller året med evenemang och festligheter. Vi kommer att blicka framåt såväl som bakåt genom att lyfta Nackas historia, nutid och framtid och tillsammans fira den unika plats som är Nacka.

Nacka kommun bildades genom sammanslagningen av Nacka stad, Saltsjöbadens köping och Boo landskommun i samband med kommunreformen 1971.
2021 är det 50 år sedan - det vill Nacka kommun uppmärksamma!

Nyheter om Nacka 50 år

Nu avslutas Nackas jubileumsår

Nu är det dags att avrunda och summera Nackas härliga födelsedagsår! Jubileumsåret avslutades som vi började - genom att lysa upp flera platser i Nacka med marschalltändning. 

Nacka musikskola och jubileumskonsert

Nu kan du se Nacka musikskola och jubileumskonserten från den 14 november 2021.

Så minns vi Nacka

Radio Nacka pratade under hösten med Nackaprofiler som delar med sig av minnen och händelser i Nacka. Hör bland annat artisten Marko ”Markoolio” Lehtosalo, kulturchef Cortina Lange och projektledare Johan Bergenstråhle berätta om sitt Nacka.

Sidan uppdaterades: