Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Det finns viktig information

Varning för bedrägerimail! Vi har uppmärksammat ett större flöde utav bedrägerimail som cirkulerar. Var uppmärksam innan du trycker på länkar och bifogade filer.

Kommun & politik

Måndag 25 januari gick startskottet och det skedde bland annat genom att Svindersviksbron lystes upp, marschaller tändes på olika platser runt om i Nacka och aktiviteter skedde i våra digitala och sociala kanaler.

Ambitionen är att vi tillsammans – föreningar, organisationer, Nackabor och kommunen - uppmärksammar och fyller året med evenemang och festligheter. Vi kommer att blicka framåt såväl som bakåt genom att lyfta Nackas historia, nutid och framtid och tillsammans fira den unika plats som är Nacka.

Nacka kommun bildades genom sammanslagningen av Nacka stad, Saltsjöbadens köping och Boo landskommun i samband med kommunreformen 1971.
2021 är det 50 år sedan - det vill Nacka kommun uppmärksamma!

Fira att Nacka fyller 50 år med oss!

1:33

Nyheter om Nacka 50 år

Välkomna på allsång!

På lördag 4 september kl 14 fortsätter Nackas 50 års firande med allsång på Marcusplatsen i Sickla.

Sommarlovets skrivartävling

Barn och ungas berättelser är viktiga! Under sommarlovet pågår en spännande skrivartävling med fina priser för barn och unga.

Nacka 50 år ur ett barns perspektiv

Hur ser livet i Nacka ut från ett barns perspektiv? Detta får vi reda på genom ett fotoprojekt som pågår hos Familjecentralen i Fisksätra som i sommar genomför ett fotoprojekt tillsammans med yngre barn och deras föräldrar.

Sidan uppdaterades: