Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Det finns viktig information

Just nu är efterfrågan extra hög på ärenden hos Bygglovsenheten, vilket gör att du kan behöva vänta längre än vanligt på svar och besked från oss.

Mer information
Kommun & politik

Måndag 25 januari gick startskottet och det skedde bland annat genom att Svindersviksbron lystes upp, marschaller tändes på olika platser runt om i Nacka och aktiviteter skedde i våra digitala och sociala kanaler.

Ambitionen är att vi tillsammans – föreningar, organisationer, Nackabor och kommunen - uppmärksammar och fyller året med evenemang och festligheter. Vi kommer att blicka framåt såväl som bakåt genom att lyfta Nackas historia, nutid och framtid och tillsammans fira den unika plats som är Nacka.

Nacka kommun bildades genom sammanslagningen av Nacka stad, Saltsjöbadens köping och Boo landskommun i samband med kommunreformen 1971.
2021 är det 50 år sedan - det vill Nacka kommun uppmärksamma!

Fira att Nacka fyller 50 år med oss!

1:33

Nyheter om Nacka 50 år

Vill du vara utomhus, röra på dig och samtidigt få kunskaper om Nacka? Delta i Friska Nacka

För att fira att Nacka fyller 50 år finns det i år ett 20-tal extra jubileumsstolpar. Ta chansen att vinna flera priser, extra utlottning efter midsommar.

Novelltävling i samband med Nackas 50 års firande

Har du en författardröm eller ett viktigt budskap att berätta? Välkommen att delta i Nackas novelltävling och ta chansen att bli publicerad.

Jubileumspotten är fulltecknad

Intresset har varit stort för Nacka kommuns jubileumspott, som nu är fulltecknad. Fortsätt gärna att engagera er och att vi tillsammans lyfter Nackas historia, nutid och framtid under hela året.

Sidan uppdaterades: