Det finns viktig information

Just nu är efterfrågan extra hög på ärenden hos Bygglovsenheten, vilket gör att du kan behöva vänta längre än vanligt på svar och besked från oss.

Mer information

Varning för blufföretag. Det har kommit till vår kännedom att ett företag som påstår sig samarbeta med Nacka kommun ringer runt till Nackabor och erbjuder sig att göra ventilationskontroller och filma ledningar i villor. Vi vill understryka att kommunen inte har något sådant samarbete eller utför liknande arbete.

Håll utkik i brevlådan - Nu startar årets Friska Nacka

Kom ut i naturen, leta reda på våra besökspunkter, upptäck vår vackra kommun och vinn fina priser.

Friska Nacka-kartan kommer med Nacka Värmdö Posten den 7 april. Leta upp kartans besökspunkter när du vill, i din egen takt och vinn fina priser. Kombinera motion med naturupplevelse samtidigt som du lär känna din hemkommun.

På kartan finns 60 besökspunkter och utöver Sicklaön finns såväl Orminge, Saltsjöbaden/Fisksätra och Älta med för att så många som möjligt ska ha besökspunkter i närheten. Varje besökt stolpe ger en lott.

Nacka fyller 50 år
1971 slogs Boo landskommun, Saltsjöbadens köping och Nacka stad samman. Det firar vi genom ett 20-tal jubileumsstolpar. Där kan man vinna extra priser, men också lära sig mer om kommunens verksamhet och historia.

Välkomna till 2021 års Friska Nacka!

Stolparna sitter uppe till 15 november.

Mer information hittar du på www.friskanacka.se

Friska Nacka arrangeras av Järla orientering med stöd från kommunens fritidsnämnd respektive kulturnämnd.