Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.
Start

Nyheter

Lista över alla nyheter som publicerats på Nacka.se startsida.

Dags att anmäla sig till kulturskolan!

Vill du gå både på mangateckning och ljusanimation? Testa cirkus och streetdance? Eller spela teater och saxofon? I Nacka har vi ett stort utbud av musik- och kulturkurser. Du som är mellan 7 och 19 år och bor i Nacka kan gå upp till tre kurser samtidigt.

Välkommen till Öppet Hus i Sickla den 23 augusti för detaljplan Nacka Port

Samråd för detaljplan Nacka Port kvarteret Klinten pågår nu som föreslås knyta samman stadsdelar och bilda ett nytt landmärke i Nacka. Tisdagen 23 augusti 2022 klockan 17.00-19.00 är det öppet hus i Lamberts hörna, Järnvägsgatan 23 i Sickla. Vi ses där!

Kör försiktigt – skolstart för 20 000 barn i Nacka

Nu när skolan startar igen är många barn och ungdomar ute och rör sig i trafiken. Ibland är barnen ovana och det är viktigt att vi alla är extra uppmärksamma och hjälpsamma för att skapa en säker och trygg trafikmiljö.

Återvinningsstationen på Saltsjöbadens Samskola tas bort

Den 12 augusti tas återvinningsstationen på Saltsjöbadens Samskola bort på grund av byggnation på platsen. Förpackningsinsamlingen, FTI, hänvisar återvinnare till närliggande återvinningsstationer på Tippens Centrum och Igelbodavägen.

Kommer du från Ukraina och har frågor till kommunen?

På torsdag, den 18 augusti, mellan klockan 9 och 11 finns det en ukrainsk tolk på plats tillsammans med personal i receptionen i Nacka stadshus.

Visar 5 av 787 nyheter Visa 5 nyheter till

Sidan uppdaterades: