Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.
Start

Nyheter

Lista över alla nyheter som publicerats på Nacka.se startsida.

Tvärbanans hållplats Sickla flyttar till Uddvägen

Stora förändringar för dig som reser med Tvärbanan. Den 6 februari flyttar Tvärbanans hållplats vid Sickla station tillfälligt till Uddvägen. Här kan du även byta mellan Tvärbanan och buss genom nya busshållplatserna, Sickla västra. Anledningen till flytten är att det pågår byggarbeten i området runt Sickla station.

Nackas kommunala skolor startar två resursskolor

Den 31 januari fick Nackas kommunala skolor klartecken att starta två resursskolor med inriktning mot autismspektrumtillstånd. Resursskolorna planeras att starta i liten skala hösten 2023.

Vill du jobba i sommar?

Vill du jobba i sommar? Välkommen till Sommarjobbsmässan i Nacka Forum den 15 februari. Här kan du träffa både kommunala och privata arbetsgivare som söker dig som letar efter ett sommarjobb.

I strålande solsken togs idag ett första spadtag för Elverkshuset i Centrala Nacka

Spadtaget togs gemensamt av Mats Gerdau kommunstyrelsens ordförande, Sofia Ljungdahl, vd OBOS Nya hem, Daniel Siraj, koncernchef OBOS och viktigast av allt - barnen från Kristallens förskola - våra framtida Nackabor

Nackaborna känner sig tryggare visar undersökning

Nackaborna upplever Nacka kommunen som en trygg plats att leva och bo på, men att problemet med klotter ökar och att det finns ett behov av fler synliga poliser. Det är några av resultaten som framkommer i årets trygghetsundersökning.

Visar 5 av 789 nyheter Visa 5 nyheter till

Sidan uppdaterades: