Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.
Start

Nyheter

Lista över alla nyheter som publicerats på Nacka.se startsida.

Nytt samråd om Björknäs-Värmdövägen i Boo

Längs med Värmdövägen, strax öster om Björknäs-centrum, ska en ny detaljplan göra det möjligt att bygga fler bostäder. Nu har ett justerat förslag tagits fram med lägre exploateringsgrad, mindre skala och tydliga regler för att anpassa de nya byggnaderna till områdets karaktär.

Välkommen att tycka till om Fisksätra södra

Stena Fastigheter och Nacka Kommun bjuder in dig till dialog gällande Fisksätra Södra som är nästa etapp i utvecklingen av Fisksätra. Nu påbörjas detaljplanearbetet som möjliggör cirka 200 nya bostäder på den södra sidan.

Birger ”Birre” Lind är Årets Nackabo 2021

För 23:e gången i ordningen har Nackaborna tillsammans nominerat och röstat fram sin favorit till titeln Årets Nackabo. Stort grattis Birger “Birre” Lind, ledare för hockeyskolan i Älta IF!

Khashayar Farmanbar ny energi- och digitaliseringsminister

Nackas kommunalråd i opposition Khashayar Farmanbar (S) blir ny energi- och digitaliseringsminister i Sverige. Det meddelade statsminister Magdalena Andersson vid en presskonferens tidigare idag.

Välkommen att tycka till om Tryckluftsfabriken i Sickla

Nu startar samråd för Tryckluftsfabriken i östra delen av Sickla köpkvarter. Dags att tycka till! Sickla fortsätter att utvecklas till en tätare, mer blandad och innehållsrik stadsmiljö. Den stora parkeringen och de låga handelsbyggnaderna i östra delen av Sickla köpkvarter föreslås omvandlas till en mer levande stadsmiljö med arbetsplatser, bostäder, handel och nya mötesplatser, precis intill den nya tunnelbanestationen.

Visar 5 av 883 nyheter Visa 5 nyheter till

Sidan uppdaterades: