Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.
Start

Nyheter

Lista över alla nyheter som publicerats på Nacka.se startsida.

Nu drar projektet Hela Nacka dansar i gång

Välkommen att delta på första tillfället av KOKO kommunkoreograf i Nacka nu på lördag 24 februari i Boo Folkets hus. Det blir en härlig kväll i dansens tecken där du får ta del av danskompaniets föreställning och vara med och dansa själv. Projektet kommer att pågå hela 2024.

Tio projekt kommer att berika Nackas kulturliv under 2024

Kulturnämnden har nu beslutat att ge pengar till tio aktörer som kommer att bidra till kulturlivet för alla Nackabor i olika kulturella genrer. Det blir bland annat föreställningar av olika kulturella inriktningar, en filmfestival, lovaktiviteter och familjeevenemang.

Mindre hackspett försenar Myrsjö sporthall

Simhallen i Myrsjö sportcentrum kommer att försenas. Orsaken är att den skyddade arten mindre hackspett lever och häckar på platsen där simhallen planeras. Innan bygget kan återupptas behöver man hitta en andra häckningsplatser för den sällsynta och rödlistade arten.

Upprustning av Jarlabergsparken inför våren

Till våren välkomnar vi till en upprustad Jarlabergspark, med ett ökat utbud av aktivitetsmöjligheter och gemenskapsytor för parkbesökare i alla åldrar.

Fortsatt hög kvalitet i Nackas förskolor och skolor

Föräldrar med barn i förskola och pedagogisk omsorg är fortsatt mycket nöjda och skolan visar bra kunskapsresultat, trygga elever och stor andel behöriga lärare. Det visar ”Kvalitetsanalys 2023 från förskola till gymnasieskola”.

Visar 5 av 1014 nyheter Visa 5 nyheter till

Sidan uppdaterades: