Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Det finns viktig information

Uppdatering av bygglovenhetens e-tjänster. 25 maj klockan 11.30 till och med 30 maj går det inte att använda bygglovenhetens e-tjänster på grund av en uppdatering.

Start

Nyheter

Lista över alla nyheter som publicerats på Nacka.se startsida.

Kreativa seniorer och unga prisas av kulturnämnden

Engagemang, begåvning och förmåga att sprida god stämning, det är egenskaper som mottagarna av Ung kultur besitter. Igår utsågs nya stipendiater av kulturnämnden i Nacka, som också fattade beslut om Årets föreningsskapande kulturevenemang, som i år tilldelas SPF Seniorerna Boo. Föreningen hyllas för sitt imponerande sätt att skapa förutsättningar för sina medlemmar att delta i programverksamhet under pandemin.

Nacka kommun inför avgift för uthyrning av elsparkcyklar

Nu inför Nacka kommun en avgift för att ställa ut elsparkcyklar för uthyrning på offentlig plats. Avgiften på 1400 kronor per utställt fordon och år kommer tillsammans med en överenskommelse som ställer högre krav på elsparkcykelbolagen bidra till en långsiktig och fungerade uthyrning av elsparkcyklar i Nacka.

Tryggve fixartjänst tillbaka i Nacka kommun

Tryggve är en fall- och skadeförebyggande tjänst där Nackabor som är 70+ kan få hjälp med att till exempel lyfta tunga eller skrymmande föremål. Efter en tids vilande startar tjänsten upp igen den 24 maj 2022.

Klart med årets förening, årets förebild och årets unga ledare

Älta scoutkår är årets förening, fotbollstränaren Erik Dahlgren är årets förebild och Tilde Jansson som är engagerad i tre föreningar har utsetts till årets unga ledare. Det beslutet har fattats av fritidsnämnden i Nacka, som delar ut årets utmärkelser vid en prisutdelning den 15 juni.

Vi söker föreningar som vill genomföra föräldravandringar i sommar

Bidra till en tryggare tillvaro för våra Nackabarn samtidigt som du tjänar pengar till din förening. I sommar genomför vi föräldravandringar i samarbete med polisen, trygghetssamordnare och Polarna i Nacka. Välkommen med din ansökan!

Visar 5 av 993 nyheter Visa 5 nyheter till

Sidan uppdaterades: