Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.
Start

Nyheter

Lista över alla nyheter som publicerats på Nacka.se startsida.

Nacka kommun utbildar hela organisationen i bemötande

Nacka kommun satsar sedan två år på bemötandefrågor i syfte att lyfta kommunens samtliga verksamheter. Nu ska samtliga medarbetare på kommunen utbildas i bemötande i syfte att utveckla både medarbetare och verksamheter. Målet är att få ett bemötande i toppklass.

Underhållsarbeten vid Kvarnholmsförbindelsen 3 oktober

Den 3 oktober mellan klockan 09.00 och 15.00 kommer underhållsarbeten att genomföras vid Kvarnholmsförbindelsen, det vill säga Svindersviksbron samt Ryssbergstunneln.

Smarta lås till Nackas hemtjänstkunder

Smarta lås – nyckelfri hemtjänst – rullas nu ut till Nackas hemtjänstkunder. Det är en väl beprövad teknik som gör vardagen ännu tryggare.

Fotbollstältet på Järlahöjden stängs

Fotbollstältet på Järlahöjden stänger då resultat från en luftmätning visar att luften innehåller föroreningar. Kommunen har därför fattat beslut om att omgående stänga tältet till dess att resultatet av mätningen är utvärderat.

Nacka på andra plats i Agenda 2030-rankning

I den årliga Agenda 2030-rankningen som Dagens Samhälle publicerar hamnar Nacka på plats två bland landets alla kommuner. Bland annat jämförs kommunernas arbete med jämställdhet, klimat och miljö, hälsa och samhällsutveckling. FN:s globala hållbarhetsmål är utgångspunkten i mätningen.

Visar 5 av 929 nyheter Visa 5 nyheter till

Sidan uppdaterades: