Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.
Start

Nyheter

Lista över alla nyheter som publicerats på Nacka.se startsida.

I strålande solsken togs idag ett första spadtag för Elverkshuset i Centrala Nacka

Spadtaget togs gemensamt av Mats Gerdau kommunstyrelsens ordförande, Sofia Ljungdahl, vd OBOS Nya hem, Daniel Siraj, koncernchef OBOS och viktigast av allt - barnen från Kristallens förskola - våra framtida Nackabor

Nackaborna känner sig tryggare visar undersökning

Nackaborna upplever Nacka kommunen som en trygg plats att leva och bo på, men att problemet med klotter ökar och att det finns ett behov av fler synliga poliser. Det är några av resultaten som framkommer i årets trygghetsundersökning.

Automatiserade beslut testas i Nacka

Vad har dessa fyra olika beslutsprocesser gemensamt: Skolskjuts, anslutning till vatten och avlopp, reparationsbidrag för bostadsanpassning och installation av eldstad? Jo, delar av dessa olika beslutsprocesser blir först ut att automatiseras i Nacka kommun!

Trafiknyheter för dig som går eller cyklar längs Värmdövägen

Arbetet med att bygga om Värmdövägen till en trygg och grön stadsgata fortsätter. I dagarna öppnar den södra gång- och cykelbanan i höjd med Lillängen. Längs sträckan busshållplats Järla station - busshållplats Nacka station har nya arbeten startat. Detta innebär att endast den norra sidan är öppen för dig som går eller cyklar. Var uppmärksam och följ skyltning på plats.

Nacka gymnasium och YBC bland landets bästa gymnasieskolor

Nackas kommunala gymnasieskolor, Nacka gymnasium och YBC (Young Business Creatives), visar enastående resultat vad gäller trygghet, nöjdhet och andel behöriga lärare. Skolorna är dessutom bäst bland de kommunala gymnasieskolorna i Stockholms län på att få elever att ta examen inom tre år.

Visar 5 av 786 nyheter Visa 5 nyheter till

Sidan uppdaterades: