Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.
Start

Nyheter

Lista över alla nyheter som publicerats på Nacka.se startsida.

Utsläpp i Boo – varning för hala vägar

Under sen eftermiddag har det skett ett utsläpp, troligen av diesel/motorolja i Boo. Utsläppet påverkar vägbanan och det är delvis mycket halt.

Nacka visar sitt stöd till Ukraina

Den 24 februari är det två år sedan Ryssland invaderade Ukraina. Nacka kommun vill visa sin solidaritet med Ukraina och dess befolkning och uppmärksammar årsdagen genom att bland annat lysa upp fotbollstältet på Nacka IP och Svindersviksbron i blått och gult.

Nackas elever briljerar med uppfinningar för en hållbar värld

Det var full aktivitet på Nacka Strand möten & event när innovationstävlingen Hållbar utmaning 2024 gick av stapeln den 22 februari i anslutning till Nacka företagarträff. Cirka 300 elever fanns på plats och presenterade 89 fantastiska bidrag.

30 år av samarbete för Sveriges bästa företagsklimat

Det blev en sprudlande jubileumsfest när en av Sveriges största företagshändelser - Nacka Företagarträff - firade 30-årsjubileum den 22 februari. Intresset var stort med över 100 utställare från Nackas näringsliv och under dagen kom fler än 1000 besökare varav många Nackabor, för att ta del av det gedigna programmet och hylla årets vinnare av de prestigefyllda Nackapriserna.

Nacka uppgraderar gatubelysningen till LED

I Nacka genomförs en stor omställning till mer energieffektiv gatubelysning. Målet är att byta ut alla äldre armaturer i gatubelysningen till mer energisnål LED-teknik under 2024 och på så sätt halvera energiförbrukningen för belysningen.

Visar 5 av 1018 nyheter Visa 5 nyheter till

Sidan uppdaterades: