Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.
Start

Nyheter

Lista över alla nyheter som publicerats på Nacka.se startsida.

På fredag den 9 juni kommer Sickla bro att rivas

Sickla bro har uppnått sin tekniska livslängd och behöver ersättas av en ny. Rivningsarbetet beräknas pågå i ungefär en vecka, inklusive helgen. Bron kommer att klippas ner med hjälp av en klo monterad på en stor grävmaskin. Vi försöker göra allt vi kan för att minimera besväret för alla berörda.

Nacka kommun engagerad i Agenda 2030

Nacka kommun tar hållbarhetsfrågor på stort allvar och har efter beslut i kommunfullmäktige införlivat de 17 globala målen från Agenda 2030 i sitt arbete. Agenda 2030 antogs av världens stats- och regeringschefer i september 2015 och består av ambitiösa mål och delmål för att uppnå en socialt, miljömässigt och ekonomiskt hållbar utveckling.

Dags att rösta om Stadsbyggnadsutmärkelsen 2022

Vad var det bästa som byggdes förra året i Nacka? Var med och rösta på din favorit. Omröstningen pågår till den 13 juni. Bilden visar en modell av förra årets vinnare.

Fortsatt stor brandfara - eldningsförbud i hela länet

Just nu råder eldningsförbud i Stockholms län. Det innebär att det är förbjudet att elda, grilla och bränna fasta bränslen i naturen.

Orminge centrum öppnar ny väg, Helenebergsvägen

Orminge centrum fortsätter att utvecklas. Det senaste tillskottet är en ny väg vid namn Helenebergsvägen, den syftar till att förbättra tillgängligheten i området i takt med att Orminge växer.

Visar 5 av 861 nyheter Visa 5 nyheter till

Sidan uppdaterades: