Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Det finns viktig information

Det går inte att signera en Abou e-tjänst på mobilen med BankID/Mobilt BankID Felsökning pågår.

Läs mer...
Start

Nyheter

Lista över alla nyheter som publicerats på Nacka.se startsida.

Skulpturen Silverladyn kommer tillbaka

Den uppmärksammade skulpturen Silverladyn som försvann från rondellen i Orminge har kommit tillbaka, men till en tillfällig plats. Var den permanenta platsen i Orminge ska vara bestämmer ni Nackabor genom att mejla in era förslag från och med idag.

Några få platser kvar till sommarens kolloläger

Har du barn i årskurs 4-6 som vill gå på kollo i sommar? Passa på, det finns fortfarande några platser kvar.

Dags för nytt torg i Älta centrumkvarter

Ett helt nytt torg är på väg att ta form i hjärtat av Älta centrumkvarter. Torget markerar en central mötesplats som kommer att sammanfoga olika delar av centrumkärnan. Genom att skapa en enhetlig torgyta blir det ett mer sammanhängande och överskådligt område som kan bidra till en ökad aktivitet och en mer levande plats.

Nya initiativ och kreativitet uppmärksammas av kulturnämnden

Engagemang, musikaliska färdigheter och kreativitet är några av de kunskaper och egenskaper som mottagarna av stipendiet Ung Kultur och kulturnämndens utmärkelser prisas för 2024. I dagarna utsågs nya stipendiater till stipendiet Ung Kultur och mottagare av kulturnämndens utmärkelser i Nacka. I år tilldelas stipendier till hela nio unga nackabor och två utmärkelser som går till syskonen Kajsa och Olle Nymans kulturstiftelse samt Älta kulturförening för ungdomsinitiativet Escape Älta.

Parkstråket i Älta centrumkvarter är nu invigt

I strålande sol och under en klarblå himmel samlades igår, 23 maj, Ältabor och representanter från kommunen samt från Wallenstam för att inviga parkstråket i Älta centrumkvarter. Tillsammans med kommunstyrelsens ordförande (M), Mats Gerdau, tändes en symbolisk eld vid den nya grillplatsen för att markera öppningen av ett efterlängtat projekt.

Visar 5 av 1074 nyheter Visa 5 nyheter till

Sidan uppdaterades: