Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.
Start

Nyheter

Lista över alla nyheter som publicerats på Nacka.se startsida.

Skärpt eldningsförbud i Stockholms län

Länsstyrelsen har beslutat att det råder skärpt eldningsförbud i hela Stockholms län från och med klockan 08:00 den 23 juli 2021. Förbudet gäller tillsvidare.

Nu går det bra att ta sig ett dopp i Söderbysjön

Efter avrådan från bad i Söderbysjön visar ny provtagning att badvattnet nu är tjänligt och går utmärkt att bada i. Söderbysjöns badplats ligger i Nacka, men sköts av Stockholms stad.

Nu slutför Trafikverket renoveringen av bron över Bastusjön

Under två nätter mellan 26 - 28 juli läggs trafiken om strax väster om nya Skurubron. Det är tredje och sista gången under renoveringen av bron över Bastusjön på väg 222, vid trafikplats Skuru. I september är arbetet klart och trafiken återgår till det normala igen.

Fortsatt avrådan från bad i Söderbysjön

Söderbysjöns badplats ligger i Nacka, men sköts av Stockholms stad. Efter ny provtagning avråder Stockholm fortsatt från bad på grund av höjda bakteriehalter.

Renovering av Trafikplats Fisksätra

Den 20 juli startar renoveringen av de två broarna som går över Saltsjöbadsleden vid avfarterna till och från Fisksätra Trafikplats. En tillfällig cirkulationsplats på Saltsjöbadsleden ska användas under tiden. Risk för köbildning, framför allt under högtrafik.

Visar 5 av 812 nyheter Visa 5 nyheter till

Sidan uppdaterades: