Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.
Start

Nyheter

Lista över alla nyheter som publicerats på Nacka.se startsida.

Avstängd påfartsramp i helgen från Skuru till väg 222

Från fredag kl 21.00 (1 december) till måndag kl 05.00 (4 december) slutförs räckesarbeten på påfartsrampen från Skuru till väg 222/Skurubron mot Värmdö. Trafik hänvisas från Skuru öster ut till Gamla Skurubron. Följ skyltarnas anvisning på plats.

Nacka utses till Sveriges mest robusta kommun för tredje året i rad

Nacka kommun tilldelas förstaplatsen i Regionernas kamp 2023 meddelar konsultbolaget WSP. Med ett robusthetsindex på 129 poäng (av 140 möjliga) placerar sig Nacka på förstaplats av Sveriges 290 kommuner. I rapporten får Nacka genomgående högsta poäng i nästan alla parametrar för att mäta robusthet.

Barn och unga tycker till om Stadshusparken

Som en del av den naturbana utvecklingen i Centrala Nacka börjar nu planeringen av Stadshusparken. Först ut att tycka till om parken är elever från skolor på Järlahöjden. Vi följde med på den första gåturen där representanter från kommunen lyssnar på hur barn och unga använder området idag och hur det kan bli bättre.

Den ljusaste framtiden finns i Nacka visar ny ranking

Nacka kommun toppar listan över Sveriges framtidskommuner. Det visar data- och analysföretaget Dun & Bradstreets kommunranking som offentliggjordes igår. Enligt rankingen bedöms Nacka ha den mest gynnsamma miljön för företagande och goda förutsättningar för att ekonomin och befolkningen ska växa.

Anrikt teleskop hittar hem till Nyckelviken efter 88 år

Ett teleskop från 1800-talet av den brittiska tillverkaren Dollond har skänkts till Nacka kommun av efterlevande till teleskopets och Stora Nyckelvikens ägare Gustaf Beskow och ställs nu ut i herrgården, där det togs emot av kommunalrådet och ordförande i natur- och trafiknämnden Peter Zethraeus (M).

Visar 5 av 960 nyheter Visa 5 nyheter till

Sidan uppdaterades: