Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.
Start

Nyheter

Lista över alla nyheter som publicerats på Nacka.se startsida.

Företaget Livfulla Trädgårdar tilldelas årets Miljöpris

Nacka kommuns Miljöpris går i år till företaget Livfulla Trädgårdar, som tilldelas priset för sitt kreativa arbete för biologisk mångfald. Det beslutade kommunstyrelsens miljöutskott tidigare idag.

Rekordstort intresse för Nackas innovationstävling Hållbar utmaning

Hållbar utmaning är Nacka kommuns innovationstävling som anordnas vartannat år, nästa gång 2022. Tävlingen riktar sig till elever i Nackas kommunala grundskolor och är ett tillfälle att arbeta med entreprenörskap, hållbar utveckling och kreativitet. I år är Nacka Energi med för första gången och delar ut ett eget pris.

Grönt ljus för Sickla stationshus

Sickla får ett nytt landmärke med plats för möten, arbetsplatser och entré till den kommande tunnelbanan. Arbetet med Sickla stationshus kan fortsätta då detaljplanen nu vunnit laga kraft och 2024 beräknas byggnaden vara klar.

Stor satsning på slyröjning i hela Nacka

Under hösten har kommunen genomfört ett stort röjningsarbete av växtlighet längs alla kommunala vägar i Boo, Fisksätra-Saltsjöbaden och Älta. Syftet är att förbättra sikten och därmed trafiksäkerheten på vägarna.

Nytt samråd om Björknäs-Värmdövägen i Boo

Längs med Värmdövägen, strax öster om Björknäs-centrum, ska en ny detaljplan göra det möjligt att bygga fler bostäder. Nu har ett justerat förslag tagits fram med lägre exploateringsgrad, mindre skala och tydliga regler för att anpassa de nya byggnaderna till områdets karaktär.

Visar 5 av 887 nyheter Visa 5 nyheter till

Sidan uppdaterades: