Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.
Start

Nyheter

Lista över alla nyheter som publicerats på Nacka.se startsida.

En bil och en fyrhjuling drogs upp ur vattnet vid Finnboda

Två fordon som hittats vid kajen i Finnboda har nu lyfts upp och körts till skroten. Rena Mälaren fortsätter sina dykningar i Nacka i samarbete med kommunen.

Markanvisningstävling för flerbostadshus i Sydvästra Stensö nära Älta centrum

Nu bjuder Nacka kommun in till markanvisningstävling för bostäder med fri upplåtelseform. Den byggaktör som vinner tävlingen får ensamrätt att bygga nya flerbostadshus nära Älta centrum i anslutning till parken väster om Oxelvägen i Älta.

Nacka blir renare och mer hållbart med ny avfallsplan

Ett renare Nacka med minskat avfall och matsvinn, enklare insamling, hållbar återvinning och avfallshantering samt minskad nedskräpning. Det är de övergripande målen i kommunens nya avfallsplan som antogs av kommunfullmäktige den 14 juni 2021.

Överenskommelse om elsparkcyklar i Sickla

Nacka kommun har skrivit på en överenskommelse med elsparkcykelföretaget Voi om att samarbeta kring elsparkcykelverksamhet i Sickla. Elsparkcyklarna går att använda inom området Kvarnholmen och västra Sickla.

Nacka kommun värd för årets e-förvaltningsdagar

I oktober 2021 står Nacka kommun som värd för Sveriges största årliga mötesplats med inriktning digitalisering av offentlig sektor. Temat för i år är utbildning i en digital kontext.

Visar 5 av 794 nyheter Visa 5 nyheter till

Sidan uppdaterades: