Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.
Start

Nyheter

Lista över alla nyheter som publicerats på Nacka.se startsida.

Vi söker föreningar som vill genomföra föräldravandringar i sommar

Bidra till en tryggare tillvaro för våra Nackabarn samtidigt som du tjänar pengar till din förening. I sommar genomför vi föräldravandringar i samarbete med polisen, trygghetssamordnare och Polarna i Nacka. Välkommen med din ansökan!

Kulturrådet har beviljat 1,6 miljoner till Nackas kulturskolor

Nacka kommun har tilldelats drygt 1,6 miljoner kronor av Kulturrådet för att utveckla kommunens kulturskolor. Bidraget innebär att fyra utvecklingsprojekt kommer att genomföras under drygt ett år. Projekten som inleds redan i sommar kommer att genomföras vid Musikstil Academy, Nacka musikskola, Orkesterskolan Omnibus och Öppna kulturskolan vid Darra Musik & Dans.

Välkommen på workshop om Fisksätra Multihall – vi vill veta vad du tycker

Är du mellan 13 och 19 år och bor i Fisksätra? Då vill vi att du ska vara med och hjälpa oss planera Fisksätra Multihall. Kom till Fisksätra fritidsgård Fryshuset den 25 maj klockan 18.00.

Nacka klättrar i hållbarhetsranking

Nacka kommun rankas på plats 30 av alla 290 kommuner när tidningen Aktuell Hållbarhet presenterar "Årets miljöbästa kommun". Det är en förbättring med 31 placeringar jämfört med förra året.

Poa Hellqvist ny trafik- och fastighetsdirektör i Nacka

Nacka kommuns nya trafik- och fastighetsdirektör heter Poa Hellqvist. Idag arbetar hon som ansvarig chef på teknik- och fastighetsförvaltningen i Vallentuna kommun, och tillträder sin nya tjänst i Nacka den 15 augusti.

Visar 5 av 989 nyheter Visa 5 nyheter till

Sidan uppdaterades: