Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.
Start

Nyheter

Lista över alla nyheter som publicerats på Nacka.se startsida.

Stängt på Östervik kretsloppscentral måndag 17 juni

Östervik kretsloppscentral håller stängt måndag 17 juni efter att ett misstänkt explosivt föremål hittats. Besökare hänvisas till Boo eller Älta kretsloppscentral.

EU förlänger massflyktsdirektivet – ukrainare i Nacka kan folkbokföras

Cirka 350 flyktingar från Ukraina som varit i Nacka kommun i minst två år med uppehållstillstånd enligt massflyktsdirektivet får nu möjlighet att folkbokföra sig i Sverige.

Nacka anammar digitala lösningar: Färre parkeringsautomater från juli

Från och med 1 juli 2024 kommer Nacka kommun att börja avveckla flera av sina parkeringsautomater. Idag finns 27 parkeringsautomater. 18 av dessa kommer tas bort. De återstående 7 automaterna kommer finnas kvar på strategiskt utvalda platser.

Ny modern idrottsanläggning i Nacka

Nackas idrottsföreningar får tillgång till en ny och modern idrottshall när Nacka kommun skriver avtal med Campus Nacka Strand om Campushallarna Nacka Strand. Campushallarna kommer att vara en av Nackas största och bäst utrustade idrottsanläggningar för skol- och föreningsidrott och finns tillgänglig för Nackas idrottsföreningar att boka från den 15 augusti 2024.

Nacka klättrar stadigt uppåt – näst bästa avfallskommun i länet

Vi är stolta och glada att meddela att Nacka har nått en hedrande andraplats i länet i Avfall Sveriges årliga ranking av landets avfallskommuner. På riksnivå har vi klättrat till plats 37, och vi finns även bland de 17% mest kostnadseffektiva kommunala avfallsorganisationerna. Framgången kan tillskrivas våra avfallsförebyggande åtgärder, minskade avfallsmängder och nöjda kunder.

Visar 5 av 1089 nyheter Visa 5 nyheter till

Sidan uppdaterades: