Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.
Start

Nyheter

Lista över alla nyheter som publicerats på Nacka.se startsida.

Framtidsdialogen på Mitt 133-festivalen i Fisksätra

Mitt 133-festivalen är tillbaka vid Fisksätra torg och Fisksätra IP. Här upplever du musik, dans, sport, hoppborg tillsammans med ansiktsmålning och mycket mer. På plats fanns också representanter för Framtidsdialog Nacka, för att svara på frågor om kommunen och höra vad det finns för behov, önskemål och krav för att framtiden ska bli den bästa möjliga för Nackaborna.

Nya trafikplats Skvaltan är klar

Ombyggnaden av trafikplats Skvaltan är klar och fredagen den 5 juli öppnade Trafikverket anslutningen till Jarlaberg. Det innebär att trafikanter enkelt och smidigt kan ansluta till väg 222, Värmdöleden.

Bergunderhåll på Hästholmsvägen

Kommunen genomför kontinuerligt inspektion och underhåll av bergsbeståndet och just nu pågår ett underhållsarbete vid bergskärningen längs Hästholmsvägen, vid bron mellan Henriksdal och Danviksklippan.

Legionella -vad är det och så skyddar du dig

Legionellabakterien är vanligt förekommande i jord och vattensamlingar. Infektion kan orsaka allvarlig lunginflammation som kallas legionärssjuka, eller mildare febersjukdom som kallas pontiacfeber.

Framtidspodden – Mitt Nacka

Fram till sommaren 2025 modererar Nacka kommun en dialog med alla som bor, arbetar, lever eller har ett intresse för Nacka – Framtidsdialog Nacka. Som del av detta lanseras en podd i syfte att samla goda idéer och att ge dialogen näring. Ambitionen är att skapa större delaktighet, ett inkluderande samtal och att finna vägen mot en ljus framtid.

Visar 5 av 1111 nyheter Visa 5 nyheter till

Sidan uppdaterades: