Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.
Start

Nyheter

Lista över alla nyheter som publicerats på Nacka.se startsida.

Varning för vilt på vägen

Höstmörker och ökad trafik på vägarna gör att risken för viltolyckor ökar. För dig som kör bil gäller det att anpassa farten och vara extra uppmärksam. Om en olycka ändå inträffar måste du stanna, markera platsen och ringa 112.

Så här arbetar vi för att stärka Fisksätra

Idag meddelade polisen att de i sin lägesbild lägger Fisksätra till listan över utsatta områden i Sverige. Det innebär att Fisksätra klassas som ett område som karaktäriseras av ”låg socioekonomisk status där de kriminella har en inverkan på lokalsamhället”. Syftet med lägesbilden är att polisen ska kunna fördela sina resurser och för att kunna arbeta mot samma mål med kommuner och andra aktörer.

Stort steg framåt för utvecklingen av ett modernt centrum i Älta - nu har detaljplanen vunnit laga kraft

Ett nytt torg, cirka 950 nya bostäder, verksamhetslokaler, en förskola och ett nytt äldreboende. Nu kan planerna för ett modernt centrumkvarter i Älta ta form genom en ny detaljplan för området. Utvecklingen genomförs av Nacka kommun och Wallenstam som är den största fastighetsägaren i centrum.

Nacka kommun satsar på återbruk av möbler

Nu ökar vi återbruket av möbler i våra verksamheter. Renoverade och återanvända möbler till skolor, förskolor och äldreboenden sparar pengar och bidrar till att vi kan nå våra miljömål.

Startskott för nya Stavsborgsskolan i Älta

Idag tog Nacka kommun, Hemsö och PEAB tillsammans spadtaget för nya Stavsborgsskolan - en modern, flexibel skola med plats för kultur och idrott. Skolan kommer möta det ökade behovet av skolplatser i Älta.

Visar 5 av 857 nyheter Visa 5 nyheter till

Sidan uppdaterades: