Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

På Nacka.se använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att fortsätta ditt besök godkänner du att vi använder cookies. Läs mer om cookies

Det finns viktig information

Just nu är efterfrågan extra hög på ärenden hos Bygglovsenheten, vilket gör att du kan behöva vänta längre än vanligt på svar och besked från oss.

Mer information

Eldning avrådes

Det är torrt i skog och mark. Och vi påminner om att det finns en avrådan om eldning sedan kl. 12.00 den 29 maj. Om du ska elda eller grilla är det bra att ha koll på brandrisken där du befinner dig. Ta hjälp av appen Brandrisk.

Det är sedan en tid torrt i skog och mark. Och från den 29 maj kl. 12.00 finns en avrådan om eldning. Om du ska elda eller grilla är det bra att ha koll på brandrisken där du befinner dig. Eld som sprider gnistor kan snabbt sprida sig till en okontrollerad brand.

brandrisk-2017-440x250.png

Nu finns det en app att ladda ner, BRANDRISK. Den hjälper dig att hålla koll på vad som gäller i det området du befinner dig. Det är MSB, Myndigheten för Samhällsberedskap som står bakom appen. Mer information om appen hittar då här.

Sidan uppdaterades: