Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.
Oktober

Jörn Karlsson är ny ekonomi- och finansdirektör i Nacka

Nacka kommuns nya ekonomi- och finansdirektör heter Jörn Karlsson. Idag är han ekonomidirektör i Haninge kommun och tillträder sin nya tjänst i Nacka den 1 januari 2021.

JK 1000 x.jpg

– Jörn Karlsson har en gedigen erfarenhet av ekonomi- och finansområdet. Med honom som ekonomi- och finansdirektör får Nacka kommun en drivande ledare som har det som krävs för att utveckla ekonomiprocessen för framtiden. Jag vill hälsa honom varmt välkommen till Nacka, säger stadsdirektör Lena Dahlstedt.

– Jag ser mycket fram emot mitt nya uppdrag, säger Jörn Karlsson. Nacka är liksom min nuvarande arbetsplats Haninge en starkt expansiv kommun och jag kommer att få stor nytta av min långa erfarenhet när det gäller att fortsätta driva Nackas utveckling framåt.

Jörn Karlsson har sedan 2007 uppdraget som ekonomidirektör i Haninge kommun och har arbetat i många år med ekonomistyrning i ledande positioner inom såväl kommun- som banksektorn. Till erfarenheterna hör uppdrag som ekonomichef i Nynäshamns och Österåkers kommuner.

Han tillträder sin nya tjänst på Nacka kommun den 1 januari 2021.

Sidan uppdaterades: