Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

På Nacka.se använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att fortsätta ditt besök godkänner du att vi använder cookies. Läs mer om cookies

Det finns viktig information

Varning för blufföretag. Det har kommit till vår kännedom att ett företag som påstår sig samarbeta med Nacka kommun ringer runt till Nackabor och erbjuder sig att göra ventilationskontroller och filma ledningar i villor. Vi vill understryka att kommunen inte har något sådant samarbete eller utför liknande arbete.

Just nu är efterfrågan extra hög på ärenden hos Bygglovsenheten, vilket gör att du kan behöva vänta längre än vanligt på svar och besked från oss.

Mer information

Besöksförbudet på särskilda boenden för äldre upphör 1 oktober

Besöksförbudet på särskilda boenden för äldre upphör 1 oktober. Det meddelande socialminister Lena Hallengren på en pressträff idag, tillsammans med Folkhälsomyndighetens generaldirektör Johan Carlson och Socialstyrelsens generaldirektör Olivia Wigzell.

Fram till den 1 oktober gäller besöksförbudet som tidigare.

Nacka kommun kommer att följa de föreskrifter och rekommendationer som Socialstyrelsen och Folkhälsomyndigheten inom kort kommer att presentera. Verksamheterna förbereder sig nu för att kunna ta emot besökare på ett tryggt och säkert sätt och göra de anpassningar som behövs.

Mer information kommer att publiceras inför den 1 oktober.

Mer information från Folkhälsomyndigheten finns här.

Sidan uppdaterades: