Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.
Omsorg & stöd

Nyheter Omsorg och stöd

Smarta lås till Nackas hemtjänstkunder

Smarta lås – nyckelfri hemtjänst – rullas nu ut till Nackas hemtjänstkunder. Det är en väl beprövad teknik som gör vardagen ännu tryggare.

Nya Jämföraren gör kundvalet ännu enklare för Nackaborna

Kundvalet är Nackas recept för att nå kvalitet i välfärden. Hjärtat i kundvalet är Jämföraren: Här kan Nackaborna själva jämföra olika anordnare inom till exempel kultur, utbildning och social omsorg.

Kortkurs: Trygg senior på internet 13/10

I oktober arrangerar Internetstiftelsen en gratis 2-timmars kurs för seniorer. Målsättningen är att de som deltar ska bli mer säkra och medvetna internetanvändare. Kursen sänds via internet och du deltar med internetuppkoppling i din mobil eller via din dator. Här kan du läsa mer om innehållet och hur du anmäler dig.

Stöd till dig som är anhörig

Känner du som anhörig att vardagen kan bli svår ibland? Har du någon att prata med eller saknar du någon som kan lyssna? Vill du få information om vilken hjälp Nacka kommun kan erbjuda dig som anhörig? Vill du träffa andra som befinner sig i en liknande situation som dig? Då kan vår anhörigkonsulent hjälpa dig!

Lustgas som berusningsmedel allt vanligare - så farlig är den

Användningen av lustgas som berusningsmedel ökar bland ungdomar och unga vuxna. Många tror att lustgas är ofarligt, men det stämmer inte.

Visar 5 av 119 nyheter Visa 5 nyheter till

Sidan uppdaterades: