Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.
Omsorg & stöd

Nyheter Omsorg och stöd

Nacka kommun jobbar ihop med polisen för att skydda äldre mot bedrägerier

De senaste åren har det skett en dramatisk ökning av bedrägerier mot äldre. Mot bakgrund av det har polisen genomfört en informationskampanj under våren 2023 riktad till äldre och deras anhöriga. Nu stöttar Nacka kommun polisens kampanj för att hjälpa till att nå så många som möjligt.

Fritidsmässa för dig med funktionsnedsättning

Lördag 27 maj förvandlas Myrsjö IP i Orminge till en stor fritidsmässa för dig med funktionsnedsättning. Det blir en heldag med spännande prova-på-aktiviteter, innebandyturnering, pysselstund och disco. Mässan är gratis och öppen för alla.

Byggstart för nya äldreboendet "Poesin" vid Hasseludden 

Ingen poesi reciterades vid den officiella byggstarten och det tillhörande symboliska spadtaget vid Hasseludden i Nacka på onsdagen. Men faktum är att på platsen intill Yasuragi så läggs just nu grunden för ett nytt äldreboende med 60 lägenheter som ska heta just ”Poesin” och som beräknas öppna för boende under vintern 2024–2025.

Pappaträffar i Fisksätra

Är du pappa till barn 0–5 år i Fisksätra? Välkommen till pappaträffar under våren på Öppna förskolan!

Avauktorisering av hemtjänstföretag

Äldrenämnden i Nacka kommun beslutade den 29 mars att avauktorisera företaget Efoel AB. Det betyder att företaget från juni månad tas bort från kundvalet för hemtjänst, ledsagning och avlösning. Bakgrunden är att företaget har flera allvarliga brister och att de inte har följt riktlinjerna för tidsregistrering.

Visar 5 av 112 nyheter Visa 5 nyheter till

Sidan uppdaterades: