Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.
Omsorg & stöd

Nyheter Omsorg och stöd

Orolig för riskbruk av alkohol – här finns stöd

Över en miljon svenskar har ett riskbruk av alkohol. Den nationella uppmärksamhetsveckan för riskbruk av alkohol och droger är en återkommande satsning under vecka 45, i år den 6 till 13 november. Det finns hjälp och stöd att få för den som dricker för mycket alkohol och personens närstående.

Funkisfestivalen 2024 - kom på audition

Nu är det dags att anmäla sig till Funikisfestivalen 2024, Sveriges största melodifestival för personer över 15 år med kognitiv eller neuropsykiatrisk funktionsnedsättning inom LSS.

Fullsatt lyckad Seniordag

Seniordagen i Nacka stadshus fortsätter att vara ett välbesökt och uppskattat arrangemang. Över 120 seniorer samlas årligen i Nacka stadshus för att ta del av de senaste inom forskning, samhälle och hälsa för äldre. Den som inte kan delta på plats kan följa dagen via webbsändning direkt från scenen i Nackasalen.

Tystnad hjälper ingen - Stoppa brott i nära relation

Lokalpolisområde Nacka uppmärksammar särskilt brott i nära relation under denna vecka. De besöker exempelvis tandläkarmottagningar, mödravårdscentraler och butiker i köpcentrum för att uppmärksamma ämnet. De sprider också information om vilket stöd som finns att få från Polisen, Nacka kommun och andra.

Nytt avtal med Sirius för turbundna resor

Nacka kommun har nyligen genomfört en upphandling av turbundna resor för barn och vuxna samt skolskjuts för barn och elever i behov av särskilt stöd. Sirius Omsorg AB vann upphandlingen och kommer att fortsätta som leverantör.

Visar 5 av 123 nyheter Visa 5 nyheter till

Sidan uppdaterades: