Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.
Omsorg & stöd

Nyheter Omsorg och stöd

Nyhetsbrev: Tips för barns och ungas psykiska hälsa

För att Nackas barn och unga ska må bra och inte utveckla psykisk ohälsa samarbetar Nacka kommun förebyggande på många sätt med bland andra Region Stockholm. Ett nyhetsbrev med tips och information på stöd och aktiviteter är ett exempel. Det sprids cirka tre gånger per år via exempelvis skolor, omsorg och vården via mail. Målet är att nå ut till vårdnadshavare med användbar information och konkreta tips och inspiration för att våra barn och unga ska må bra.

Funkisfestivalen - vi har en vinnare!

Den 2 februari var det dags för Nackas delfinal i Funkisfestivalen, Sveriges största melodifestival för personer över 15 år med kognitiv eller neuropsykiatrisk funktionsnedsättning. Vann gjorde Ester Pietras!

Ministerbesök i Nacka: Goda förebyggande insatser för barn och unga i fokus

Goda exempel på förebyggande insatser för att stoppa nyrekryteringen av barn och unga till kriminella miljöer stod i fokus i Nacka stadshus på onsdagen, när både statsminister Ulf Kristersson (M) och socialtjänstminister Camilla Waltersson Grönvall (M) besökte Nacka kommun.

Välkommen till Nackas deltävling i Funkisfestivalen

Den 2 februari är det dags för Nackas deltävling i Funkisfestivalen - Sveriges största melodifestival för personer över 15 år med kognitiv eller neuropsykiatrisk funktionsnedsättning inom LSS. Nacka har varit med sedan 2011, och det är ett årligt uppskattat evenemang.

Uppsagt avtal med Lindalens Omsorg

Nacka kommun har sagt upp avtalet med hemtjänstanordnaren Lindalens Omsorg AB, vilket innebär att företaget från och med den 31 januari 2024 inte längre får utföra hemtjänst i Nacka kommun.

Visar 5 av 130 nyheter Visa 5 nyheter till

Sidan uppdaterades: