Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Det finns viktig information

Det går inte att signera en Abou e-tjänst på mobilen med BankID/Mobilt BankID Felsökning pågår.

Läs mer...
Stadsutveckling & trafik

Nyheter om stadsutveckling och trafik

Skulpturen Silverladyn kommer tillbaka

Den uppmärksammade skulpturen Silverladyn som försvann från rondellen i Orminge har kommit tillbaka, men till en tillfällig plats. Var den permanenta platsen i Orminge ska vara bestämmer ni Nackabor genom att mejla in era förslag från och med idag.

Dags för nytt torg i Älta centrumkvarter

Ett helt nytt torg är på väg att ta form i hjärtat av Älta centrumkvarter. Torget markerar en central mötesplats som kommer att sammanfoga olika delar av centrumkärnan. Genom att skapa en enhetlig torgyta blir det ett mer sammanhängande och överskådligt område som kan bidra till en ökad aktivitet och en mer levande plats.

Parkstråket i Älta centrumkvarter är nu invigt

I strålande sol och under en klarblå himmel samlades igår, 23 maj, Ältabor och representanter från kommunen samt från Wallenstam för att inviga parkstråket i Älta centrumkvarter. Tillsammans med kommunstyrelsens ordförande (M), Mats Gerdau, tändes en symbolisk eld vid den nya grillplatsen för att markera öppningen av ett efterlängtat projekt.

Förnyelseområdet sydöstra Boo är nu officiellt invigt

Byggstarten i sydöstra Boo är nu officiellt invigt med invigningstal och ett symboliskt första spadtag i strålande solsken.

Cykelskolan besökte Nacka

Förra veckan var Cykelskolan för första gången i Nacka för att lära förskolebarn från närliggande skolor om säker cykling och trafikvett. Idén med Cykelskolan är att alla barn så småningom ska kunna cykla. För att komma dit behöver man börja tidigt. Målet med dagen är att förstå hur en hjälm skall sitta på huvudet och ha kul bland vägmärken och cyklar.

Visar 5 av 505 nyheter Visa 5 nyheter till

Sidan uppdaterades: