Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.
Stadsutveckling & trafik

Nyheter om stadsutveckling och trafik

Därför är gatubelysningen tänd på dagen – vi testar alla lampor

Just nu och fram till mitten av nästa vecka är Nackas gatubelysning tänd på dagarna. Det beror på att vi behöver kontrollera att alla lampor fungerar som de ska.

Sickla skola rustas upp och moderniseras

Nu tas nästa viktiga steg i utvecklingen av en levande stadsdel i Sickla och satsningen på Nackas skolor. Sicka skola ska renoveras och byggas ut för att ta emot fler elever i ett expanderande Nacka. Moderna och flexibla lokaler ska kombineras med skolområdets historiska 50-talsarkitektur. Sickla skola beräknas stå klar 2025.

Prata framtid med oss på Nobelberget Marknad på lördag 17/9

Har du tänkt gå på Nobelberget Marknad på lördag? Passa då på att prata om framtidens Sickla med oss! Marknaden pågår mellan kl 12-19 på lördag den 17 september.

Se upp för vilt på vägarna

Nu blir det mörkare på kvällarna och det betyder ökad risk för viltolyckor. För dig som är ute och kör bil är det viktigt att vara uppmärksam och beredd på att det kan finnas djur på vägarna.

Del av Lillängsvägen stängs tillfälligt

Arbetet med att bygga om en del av Vikdalvägen och Värmdövägen till en trygg och grön stadsgata fortsätter. Med start 13 september och två veckor framåt läggs nya ledningar vid utfarten till Värmdövägen från Lillängsvägen. Under arbetet stängs en del av Lillängsvägen för motortrafik. Gående och cyklister tar sig förbi arbetsområdet på Lillängsvägens västra sida.

Visar 5 av 385 nyheter Visa 5 nyheter till

Sidan uppdaterades: