Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Det finns viktig information

Det går inte att signera en Abou e-tjänst på mobilen med BankID/Mobilt BankID Felsökning pågår.

Läs mer...
Stadsutveckling & trafik

Nyheter om stadsutveckling och trafik

Förnyelseområdet sydöstra Boo är nu officiellt invigt

Byggstarten i sydöstra Boo är nu officiellt invigt med invigningstal och ett symboliskt första spadtag i strålande solsken.

Cykelskolan besökte Nacka

Förra veckan var Cykelskolan för första gången i Nacka för att lära förskolebarn från närliggande skolor om säker cykling och trafikvett. Idén med Cykelskolan är att alla barn så småningom ska kunna cykla. För att komma dit behöver man börja tidigt. Målet med dagen är att förstå hur en hjälm skall sitta på huvudet och ha kul bland vägmärken och cyklar.

Vill du ha utblommade vårlökar?

Nu är det dags. Det har blivit en populär tradition att vi skänker bort årets vårlökar efter att de blommat ut i Nackas rondeller och rabatter. Det är först till kvarn – från och med slutet av vecka 21.

Biologiska mångfaldens dag

Den 22 maj är det biologiska mångfaldens dag, en av FN:s internationella dagar, som vi vill uppmärksamma genom att rikta lite extra ljus mot både hur kommunen jobbar och hur alla kan bidra till mångfalden av växter och djur.

Dags att rösta om Stadsbyggnadsutmärkelsen 2023

Vad var det bästa byggnadsverket som uppfördes förra året i Nacka? Var med och rösta på din favorit. Omröstningen pågår till den 4 juni.

Visar 5 av 503 nyheter Visa 5 nyheter till

Sidan uppdaterades: