Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.
Stadsutveckling & trafik

Nyheter om stadsutveckling och trafik

Avstängd påfartsramp i helgen från Skuru till väg 222

Från fredag kl 21.00 (1 december) till måndag kl 05.00 (4 december) slutförs räckesarbeten på påfartsrampen från Skuru till väg 222/Skurubron mot Värmdö. Trafik hänvisas från Skuru öster ut till Gamla Skurubron. Följ skyltarnas anvisning på plats.

Välkommen att tycka till om Kummelbergets verksamhetsområde

Samråd pågår nu för detaljplanen, förtätning av Kummelberget verksamhetsområde. Under perioden 28 november 2023 till och med 15 januari 2024 kan du lämna synpunkter på planförslaget. Den 14 december hålls ett öppet hus i Nacka stadshus, Granitvägen 15, Vi ses där!

Tyck till om förslag till områdesplan för Björknäs och Eknäs

Fram till och med den 14 januari 2024 kan du lämna synpunkter på förslaget till områdesplanen för Björknäs och Eknäs. Ett förslag som grundar sig på genomförda inventeringar, analyser och de dialogaktiviteter som ägde rum under 2022.

Tyck till om detaljplanen för Berget

Från och med 28 november till 23 januari pågår samråd för detaljplanen för Berget på Fabrikörvägen i Nacka strand. Under den tiden kan du tycka till om planförslaget som möjliggör för nya bostadshus om cirka 100 lägenheter och möjlighet till verksamhetslokaler i bottenplan.

Barn och unga tycker till om Stadshusparken

Som en del av den naturbana utvecklingen i Centrala Nacka börjar nu planeringen av Stadshusparken. Först ut att tycka till om parken är elever från skolor på Järlahöjden. Vi följde med på den första gåturen där representanter från kommunen lyssnar på hur barn och unga använder området idag och hur det kan bli bättre.

Visar 5 av 417 nyheter Visa 5 nyheter till

Sidan uppdaterades: