Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.
Stadsutveckling & trafik

Nyheter om stadsutveckling och trafik

Välkommen till Öppet Hus i Sickla den 23 augusti för detaljplan Nacka Port

Samråd för detaljplan Nacka Port kvarteret Klinten pågår nu som föreslås knyta samman stadsdelar och bilda ett nytt landmärke i Nacka. Tisdagen 23 augusti 2022 klockan 17.00-19.00 är det öppet hus i Lamberts hörna, Järnvägsgatan 23 i Sickla. Vi ses där!

Plats för nya resvägar i Centrala Nacka

Under vecka 28 och 33 kommer träd tas ner i Centrala Nacka, vid avfarten Trafikplats Nacka och Griffelvägen och Granitvägen. Att ta ner träden är en förberedelse inför höstens flytt av Fyrbåksrondellen.

Skurubron – sommarens och höstens arbeten

I sommar och höst fortsätter Trafikverket att svetsa ihop och måla nya bron, bygga klart landfästet på östra sidan och anpassa trafikplatserna i Skuru och Björknäs.

Nu smygöppnar vi den nya gång- och cykelsträckan utanför Myrsjöskolan

Bygget av en gång- och cykelväg är en del av kommunens cykelsatsningar och är en förlängning av gång- och cykelvägen längs med Mensättravägen.

Tyck till om Björknäs och Eknäs

Nacka kommun har inlett ett arbete hur Björknäs och Eknäs kan se ut år 2050. Nu vill vi veta vad du som lever, arbetar, går i skolan eller besöker Björknäs och Eknäs tycker. Din kännedom och dina synpunkter om platsen är viktiga och värdefulla.

Visar 5 av 371 nyheter Visa 5 nyheter till

Sidan uppdaterades: