Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.
Stadsutveckling & trafik

Nyheter om stadsutveckling och trafik

Nattarbeten i Centrala Nacka

Region Stockholm arbetar natt 28 - 30 november med att lägga om trafiken runt tunnelbanans arbetsområde vid Vikdalsvägen, Griffelvägen och Skvaltans väg i Centrala Nacka. Även 12-14 december kommer nattarbeten utföras. I de fall trafiken påverkas finns flaggvakter på plats. Ta det lugnt och var uppmärksam om du reser genom området.

Varning för nedfallna träd och grenar

Under snöovädret som började i helgen skadades många träd och det är fortfarande risk för att träd och grenar faller över vägar, stigar, gång- och cykelbanor eller lekplatser. Ta det försiktigt och gå hellre en omväg än att passera under ett skadat träd.

Byggstart för 60 nya bostäder i Elverkshuset, mitt i centrala Nacka

Ytterligare en viktig pusselbit för utvecklingen av det naturbana Centrala Nacka faller på plats när OBOS byggstartar 60 nya lägenheter längs med Värmdövägen. Detta är den första etappen i kvarteret Elverkshuset som kommer att bestå av totalt 330 lägenheter när allt är klart.

God framkomlighet på Nackas buss- och huvudgator efter snöfallet

Kommunens snöröjningsinsatser fortsätter efter det kraftiga snöfall som startade i lördags och har pågått under stora delar av söndagen och måndagen. Nu är de större gatorna framkomliga och busstrafiken fungerar i stort sett normalt.

Fortsatt svårt läge i trafiken – stanna hemma om du kan

Under lördagen och natten mot söndagen föll stora mängder snö över Nacka och skapade problem för trafiken. Mer snö väntas och alla som har möjlighet uppmanas att avstå från att ge sig ut på vägarna.

Visar 5 av 396 nyheter Visa 5 nyheter till

Sidan uppdaterades: