Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Det finns viktig information

Just nu kan det vara svårt att nå oss per epost, kontakta gärna kommunen via 087188000 eller vår chatt

Stadsutveckling & trafik

Nyheter om stadsutveckling och trafik

Tyck till om Björknäs och Eknäs

Nacka kommun har inlett ett arbete hur Björknäs och Eknäs kan se ut år 2050. Nu vill vi veta vad du som lever, arbetar, går i skolan eller besöker Björknäs och Eknäs tycker. Din kännedom och dina synpunkter om platsen är viktiga och värdefulla.

Ta en titt på Sicklas nya stadsgata

Sickla industriväg är en ny stadsgata i Sickla. De nya breda gång- och cykelbanorna används redan flitigt. Längs gatan finns träd, belysning, cykelställ och bänkar. Sickla industriväg är en viktig länk som leder fram till Sicklas knutpunkt för kollektivtrafik, till Sickla köpkvarter och till Sicklastråket som knyter samman Hammarby sjöstad med Sickla. En bit söderut hittar du även Nackareservatet och Hammarbybacken. Ta en tur och titta!

Sickla - en plats för innovation inom hållbar stadsutveckling

Ny samverkan startar för att sätta en ny standard för hållbar stadsutveckling. Innovativa lösningar kommer att utvecklas och prövas i Sickla.

Välkommen och tyck till! Samråd om detaljplan för Nacka Port i Sickla

Nu är det samråd för detaljplan Nacka Port kvarteret Klinten som föreslås knyta samman stadsdelar och bilda ett nytt landmärke i Nacka.

Nya bostäder föreslås vid Finnberget - mellan Kvarnholmen och Henriksdal

Nordvästra Nacka fortsätter att utvecklas till en tätare, mer blandad och innehållsrik stadsmiljö. Möjlighet till nya bostäder med utsikt mot Svindersviken kommer att utredas.

Visar 5 av 373 nyheter Visa 5 nyheter till

Sidan uppdaterades: