Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

På Nacka.se använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att fortsätta ditt besök godkänner du att vi använder cookies. Läs mer om cookies

Det finns viktig information

Just nu är efterfrågan extra hög på ärenden hos Bygglovsenheten, vilket gör att du kan behöva vänta längre än vanligt på svar och besked från oss.

Mer information

Vi vill tacka dig som cyklar i Nacka

På onsdag den 19 september mellan 07.00 och 09.00 tackar vi cyklisterna i Nacka med en goodiebag för att de gör en insats för miljö och framkomlighet. På plats vid tunneln under Sicklavägen finns trafikplanerare och kommunalrådet Gunilla Grudevall-Steen.

Nackacyklisterna blir fler, det vet vi från våra trafikmätare som registrerar allt högre antal. Och det är vi glada för! Cykel är, tillsammans med gång och kollektivtrafik, ett trafikslag som Nacka kommun vill utveckla och underlätta för. Det gör vi bland annat genom att bygga ut cykelvägarna och placera ut fler pumpar.

Förenkla för cyklister

På onsdag morgon mellan 07.00 och 09.00 har du som cyklar chansen att ställa frågor och berätta vad du tycker. Då är våra trafikplanerare på plats vid tunneln under Sicklavägen, där Nackas regionala cykelstråk går ihop in mot Stockholm. Kommunalrådet Gunilla Grudevall-Steen är där mellan 7.30 och 08.30.

- Vi vill gärna tacka våra cyklister och uppmuntra fler att cykla året runt, säger Marianne Areskog, projektledare för hållbart resande.

Läs mer om att cykla i Nacka här

Sidan uppdaterades: