Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Nyheter om trafik, vägar och resande

Nu har Skurubron öppnat

I natt öppnade den nya Skurubron för trafik i östlig riktning. Bron öppnar i två etapper och detta är den första. Den västra riktningen öppnar under sommaren. Den nya bron skapar en trafiksäkrare förbindelse med bättre framkomlighet.

Sommartrafiken i Nacka

Nacka utvecklas och det byggs på flera håll. I sommar öppnar Skurubron i etapper. Värmdövägen byggs om till en grön och levande stadsgata. Även i andra delar av Stockholm pågår arbeten som påverkar dig, både om du reser spårbundet eller på vägarna.

Stängd avfart till trafikplats Björknäs natten mot den 11 maj

Det är dags bygga ihop väg 222 med den nya Skurubron. Därför stänger Trafikverket avfarten till trafikplats Björknäs och Sockenvägen under väg 222 för all trafik natten mellan 10 – 11 maj. All trafik till och i Björknäs påverkas.

Ny asfalt från Griffelvägen till Lillängen

Nästa vecka startar arbetet med att lägga nya ytskikt från Griffelvägen utanför Nacka Forum fram till Lillängen. Det innebär begränsad framkomlighet under vecka 20–22.

Så vårfixar du cykeln

Nu när solen glimtar fram är vi många som längtar efter att hoppa upp i cykelsadeln. Här kommer några tips hur du gör din cykel redo för vårens pendling till jobbet, härliga turer till fritidsaktiviteter eller kanske för att besöka Nackas många fina utflyktsmål.

Visar 5 av 245 nyheter Visa 5 nyheter till

Sidan uppdaterades: