Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Nyheter om trafik, vägar och resande

Premiärtur för ny eldriven pendelbåtlinje

I dag startade Nackalinjen, en ny pendelbåtlinje som går mellan Lännerstasundet, via Skurusundet och Nybroplan. Turen går tre dagar i veckan, in till stan på morgonen och hem på eftermiddagen. Nackalinjen är ett privat initiativ som kommer att testas under hösten.

Inspektion av berg längs Saltsjöbadsleden

Berget längs Saltsjöbadsleden mellan Skogalundsklippan och Trafikplats Fisksätra har inspekterats och vissa enklare åtgärder har utförts. Arbetet är en rutinåtgärd för att säkerställa bärigheten i berget.

Gång- och cykelbro över Värmdöleden renoveras för att hålla länge

Måndagen den 11 oktober börjar arbetet att renovera gång- och cykelbron som går över Värmdöleden i Saltsjö-Boo, mellan Moravägen och Prästkragens väg. Under arbetet smalnas gång- och cykelbanan av, men bron kommer fortsatt vara öppen för passage. Arbetet beräknas vara klart i slutet av november.

Vill du bli en av Nackas vintercyklister?

Nu söker vi nya Nackabor som vill delta i projektet Vintercyklist. Det är en perfekt möjlighet att upptäcka cykelns fördelar, även vintertid. Fram till 12 oktober kan du ansöka. Sök du också!

Nacka kommun vill se skärpta krav för uthyrning av elsparkcyklar

Allt fler företag som hyr ut elsparkcyklar etablerar sig i Nacka. Detta har inneburit att synpunkterna till kommunen har ökat, framför allt gällande olämplig parkering. Därför vill Nacka kommun ställa tydligare krav på företagen som hyr ut elsparkcyklar. Även möjligheten att införa en avgift ska utredas.

Visar 5 av 188 nyheter Visa 5 nyheter till

Sidan uppdaterades: