Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Nyheter om trafik, vägar och resande

Vill du bli en av Nackas nya vintercyklister?

Vi söker dig som inte brukar cykla på vintern men är nyfiken på att börja. Det är en perfekt möjlighet att upptäcka cykelns fördelar, även vintertid. Fram till 16 oktober kan du ansöka. Sök du också!

Avstängning korsningen Birkavägen-Kyrkstigen i Järla

Delar av Birkavägen och Kyrkstigen kommer att stängas från den 5 oktober av på grund av bygget av nya tunnelbanan. Redan den 3 oktober får buss 469 omlagd körväg. Avstängningen påverkar biltrafik och bussar. Gående och cyklister kommer att kunna passera förbi under hela byggtiden.

Kom och prata cykling den 21 september

Onsdag eftermiddag den 21 september finns Nacka kommun på plats i Sickla för att träffa dig som cyklar. Passa på att berätta hur det fungerar att cykla i Nacka, lämna synpunkter eller förbättringsförslag. Varmt välkommen!

Nya regler för elsparkcyklar

Från och med idag första september träder nya regler i kraft för elsparkcyklar. Det innebär körförbud för elsparkcyklar på gångbanor. Det är även förbjudet att parkera dem på gång- och cykelbanor, annat än vid cykelparkeringar/cykelställ eller på särskilt utpekad uppställningsplats.

72 nya möjligheter att ladda bilen i Nacka

Nu blir det fler laddningsplatser i Nacka. Att erbjuda möjligheter att ladda bilen är ett viktigt bidrag att möta den växande efterfrågan och målet att vara en miljösmart kommun.

Visar 5 av 218 nyheter Visa 5 nyheter till

Sidan uppdaterades: