Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Nyheter om trafik, vägar och resande

I höst får buss 402 nytt hållplatsläge vid Nacka Forum

Den 9 augusti börjar bygget av en ny busshållplats och vändslinga för buss 402 på parkeringen vid Nacka stadshus. I höst börjar hållplatsen trafikeras. Fram till dess gäller den tillfälliga hållplatsen på Griffelvägen.

Nu slutför Trafikverket renoveringen av bron över Bastusjön

Under två nätter mellan 26 - 28 juli läggs trafiken om strax väster om nya Skurubron. Det är tredje och sista gången under renoveringen av bron över Bastusjön på väg 222, vid trafikplats Skuru. I september är arbetet klart och trafiken återgår till det normala igen.

Svindersviksbron avstängd för motortrafik natten mellan 15-16 juli

Natten mellan 15 och 16 juli mellan klockan 22.00-05.00 kommer en inspektion av Svindersviksbron att genomföras. Under arbetet stängs bron av för motortrafik. Även buss 402 och 93 påverkas och åker inte till Finnboda/Kvarnholmen. Gång- och cykelbanan är fortsatt öppen.

Renovering av Trafikplats Fisksätra

Den 20 juli startar renoveringen av de två broarna som går över Saltsjöbadsleden vid avfarterna till och från Fisksätra Trafikplats. En tillfällig cirkulationsplats på Saltsjöbadsleden ska användas under tiden. Risk för köbildning, framför allt under högtrafik.

Utan bilen dealen – en lätt match för Nackas familj

20 hushåll bytte bil mot cykel under tio veckor och minskade de korta bilresorna med 83 procent. Nackas familj har insett att det ofta går lika snabbt eller till och med snabbare att ta cykel istället för bil.

Visar 5 av 178 nyheter Visa 5 nyheter till

Sidan uppdaterades: