Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Det finns viktig information

Just nu kan det vara svårt att nå oss per epost, kontakta gärna kommunen via 087188000 eller vår chatt

Nyheter om trafik, vägar och resande

Trafiken i Nacka – så påverkas du i sommar och höst

Trafiken påverkas när Nacka utvecklas. Det går långsamt nu för att det ska gå smidigare i framtiden. Under sommaren och hösten kommer resan precis som tidigare ta längre tid genom Centrala Nacka och på Värmdövägen till Sickla. Även trafiken runt Orminge centrum påverkas. Ta höjd för längre restider och har du möjlighet – res gärna utanför högtrafik.

Gång- och cykeltunnel i Björknäs renoveras

Renoveringen pågår 13 – 17 juni och kommer att hållas stängd under tiden. Använd istället övergångsstället på Värmdövägen och Talluddsvägen. Som alltid, var uppmärksam när du korsar vägen.

Bättre möjlighet att parkera på Byvägen/Tattbyvägen

Fler parkeringsplatser och nya på- och avlämningsplatser byggs på Byvägen/Tattbyvägen. Arbetet påbörjas 7 juni och pågår fram till i början av juli 2022.

Nacka kommun inför avgift för uthyrning av elsparkcyklar

Nu inför Nacka kommun en avgift för att ställa ut elsparkcyklar för uthyrning på offentlig plats. Avgiften på 1400 kronor per utställt fordon och år kommer tillsammans med en överenskommelse som ställer högre krav på elsparkcykelbolagen bidra till en långsiktig och fungerade uthyrning av elsparkcyklar i Nacka.

Fem nya parkeringsplatser byggs på Atlasvägen, befintliga parkeringsytor asfalteras

Med start måndag kl. 08.00 startar arbetet att asfaltera parkeringsytor på Atlasvägen. Även fem nya parkeringsplatser kommer att byggas. En parkeringsyta asfalteras inledningsvis. Tidplanen för resterande ytor är inte helt klar. Kommunen återkommer med mer information kring detta.

Visar 5 av 212 nyheter Visa 5 nyheter till

Sidan uppdaterades: