Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Nyheter om trafik, vägar och resande

Kör försiktigt – skolstart för 20 000 barn i Nacka

Nu när skolan startar igen är många barn och ungdomar ute och rör sig i trafiken. Ibland är barnen ovana och det är viktigt att vi alla är extra uppmärksamma och hjälpsamma för att skapa en säker och trygg trafikmiljö.

Infartsparkeringen i Nacka strand stänger tillsvidare

Den 30 juni stänger infartsparkeringen i Torggaraget i Nacka strand. Anledningen är att det inte går att registrera de nya gröna SL-biljetterna i de system som finns idag. Tills detta är löst är infartsparkeringen stängd.

Ny gångbana på Sjöängsvägen

Nu slutför Nacka kommun den återstående sträckan av gångbanan längs Sjöängsvägen. Arbetet beräknas starta andra veckan i augusti och beräknas bli klart i början av oktober.

Renovering av rörbron på Hästhagsvägen

I början av juli påbörjas renoveringen en rörbro under Hästhagsvägen. Första delen av arbetet utförs under bron och påverkar trafiken minimalt. Den andra delen utförs på bron och påverkar trafiken mer. Det kommer att vara reducerad hastighet, men körfälten i vardera riktning kommer att vara fortsatt öppna. Arbetet beräknas vara klart i november 2022.

Trafiken i Nacka – så påverkas du i sommar och höst

Trafiken påverkas när Nacka utvecklas. Det går långsamt nu för att det ska gå smidigare i framtiden. Under sommaren och hösten kommer resan precis som tidigare ta längre tid genom Centrala Nacka och på Värmdövägen till Sickla. Även trafiken runt Orminge centrum påverkas. Ta höjd för längre restider och har du möjlighet – res gärna utanför högtrafik.

Visar 5 av 212 nyheter Visa 5 nyheter till

Sidan uppdaterades: