Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Nyheter om trafik, vägar och resande

Årets vintercyklister i mål

Efter en vinter med mycket cykling har Bengt bestämt sig för att fortsätta cykla även på vintern. Han är inte ensam, årets deltagare i projektet ”Cykla på vintern” är överens, de vill fortsätta cykla året runt.

Trafikomläggning och nattarbete i Nacka strand

Arbetet med att anpassa gator och ledningar för framtiden fortsätter. Nu behöver trafiken på Tändkulevägen ledas om fram till april. Natten 21–22 mars ska busshållplatserna på Augustendalsvägen asfalteras.

Värmdövägens trafik leds om till Saltsjöbanans spårområde

Från och med den 23 mars kommer trafiken på Värmdövägen att ledas ner på spårområdet, där Saltsjöbanan tidigare gick. Den nya trafiklösningen gör att det blir lättare för alla trafikslag att ta sig fram under tiden som Värmdövägen byggs om.

Nacka rankas som tredje högst i landet för laddbara bilar

Den svenska fordonsbranschen har på senare tid sett en betydande ökning av andelen laddbara bilar på vägarna. Enligt en undersökning från bilförmedlaren Kvdbil skiljer sig andelen laddbara bilar dock betydligt mellan olika kommuner runt om i landet.

Arbeten påverkar trafiken på Järlaleden, i höjd med Kyrkviken

Måndag den 13 mars stängs ett körfält på Järlaleden, en sträcka på cirka 60 meter. Arbetet beräknas vara klart om tre veckor.

Visar 5 av 236 nyheter Visa 5 nyheter till

Sidan uppdaterades: