Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Nyheter om trafik, vägar och resande

Fem nya parkeringsplatser byggs på Atlasvägen, befintliga parkeringsytor asfalteras

Med start måndag kl. 08.00 startar arbetet att asfaltera parkeringsytor på Atlasvägen. Även fem nya parkeringsplatser kommer att byggas. En parkeringsyta asfalteras inledningsvis. Tidplanen för resterande ytor är inte helt klar. Kommunen återkommer med mer information kring detta.

Trafiken påverkas när Trafikplats Fisksätra asfalteras kvälls- och nattetid

Med start måndag 9 maj och fyra kvällar/nätter framåt påverkas trafiken när Trafikplats Fisksätra asfalteras. Arbetet beräknas slutfört fredag den 13 maj kl. 05.00. Detta innebär bland annat att du som reser från Nacka C och ska svänga av mot Fisksätra måste fortsätta på Saltsjöbadsleden och vända vid Circle K.

Sidbyte för dig som går eller cyklar på Värmdövägen

Natt mot tisdag 3 maj byter arbetsområdet på Värmdövägen, i höjd med Lillängen, sida - från norra sidan till södra sidan. Detta innebär sidbyte för dig som går eller cyklar. Värmdövägen är fortsatt öppen för biltrafik med ett körfält i vardera körriktning. Samma dag öppnar Vikdalsvägen körfält som tidigare varit stängda. På västra sidan öppnar även en del av den nybyggda gång- och cykelbanan.

Den 11 april byter Waxholmsbolaget till vårtidtabell. I samband med det blir Tollare brygga en del av deras ordinarie sjötrafik

Från den nya bryggan i Tollare kan du ta Vaxholmsbåten in till Stockholms city, Saltsjöbaden, Roslagen och Dalarö, under både vardagar och helger.

Vill du sätta ut blomlådor som farthinder?

Snart är det dags för årets blomlådeprojekt, där du och dina grannar kan ansöka om att ställa ut blomlådor på er gata.

Visar 5 av 208 nyheter Visa 5 nyheter till

Sidan uppdaterades: