Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Nyheter om trafik, vägar och resande

Nya trafikplats Skvaltan är klar

Ombyggnaden av trafikplats Skvaltan är klar och fredagen den 5 juli öppnade Trafikverket anslutningen till Jarlaberg. Det innebär att trafikanter enkelt och smidigt kan ansluta till väg 222, Värmdöleden.

Den tillfälliga bussterminalen i Slussen flyttar – det här behöver du veta

Från och med 19 augusti går de flesta bussarna från Nacka och Värmdö till en ny tillfällig bussterminal. Det innebär att det blir längre att gå när du ska byta mellan buss och tunnelbana.

Gång- och cykelvägen öppnar vid trafikplats Skuru

Måndag kväll den 24 juni öppnade Trafikverket den ombyggda gång- och cykelvägen i trafikplats Skuru, som har anpassats till Skurubron och nya av- och påfartsramper. Under väg 222 blir passagen större med höga pelare och lövat tak.

Snart öppnar nya trafikplats Skvaltan

Ombyggnaden av trafikplatsen är snart klar. Natten mot fredagen den 5 juli planerar Trafikverket att öppna anslutningen till Jarlaberg. Det innebär att trafikanter enkelt och smidigt kan ansluta till väg 222, Värmdöleden.

Bergarbeten på Hästholmsvägen

Från och med vecka 26 kommer bergarbeten utföras på Hästholmsvägen. Under arbetet stängs vägen av för busstrafik. Gående och cyklister kommer fortsatt att kunna passera på platsen. Arbetet beräknas vara klart under vecka 28. Den vanliga biltrafiken påverkas inte då de normalt inte kan köra över spårviddshindret

Visar 5 av 226 nyheter Visa 5 nyheter till

Sidan uppdaterades: