Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Energi- och klimatrådgivning utanför Ica Kvantum i Sickla

På eftermiddagen den 2 oktober mellan klockan 12-17 finns Nacka kommuns energi- och klimatrådgivare på plats utanför Ica Kvantum i Sickla. Då kan du få kostnadsfri rådgivning kring hur du kan fixa laddplats till elbilar.

Rådgivning om laddplats till elbilar

På eftermiddagen den 2 oktober mellan klockan 12-17 kommer Nacka kommuns energi- och klimatrådgivare finnas på plats utanför Ica Kvantum i Sickla för att ge kostnadsfri rådgivning kring hur du kan fixa laddplats till elbilar.

Ta chansen att träffa kommunens energi- och klimatrådgivare och lär dig samtidigt om hur du kan fixa laddplats till din elbil!

Energi- och klimatrådgivningen är en opartisk och kostnadsfri tjänst från din kommun

Energi- och klimatrådgivningen vänder sig till privatpersoner, bostadsrättsföreningar och till mindre och medelstora företag med tips och råd om du kan påverka din energianvändning och vad du kan göra för att påverka miljön så lite som möjligt.

Energi- och klimatrådgivning på distans

Som en anpassning till det rådande läget med coronaviruset erbjuder Nacka kommun tillsammans med Energi- och klimatrådgivningen också kostnadsfri energirådgivning på distans till småhusägare, bostadsrättsföreningar och företag. Energi- och klimatrådginingen kan hjälpa till med frågor som rör till exempel värmesystem, ventilation, byggnadens klimatskal eller helt enkelt en allmän energigenomgång gällande företagets eller föreningens byggnader.

Samverkan i Stockholmsregionen

I Stockholmsområdet bedrivs rådgivningen genom ett regionalt samarbete. Det ger verksamheten större resurser och innebär att det går att hämta information och få hjälp även när våra egna rådgivare inte är på plats. Genom det regionala samarbetet har också Solkartan tagits fram, som kan hjälpa dig att se vilken potential för solenergi taken på enskilda hus har.

Sidan uppdaterades: