Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Nya råd för egenfångad fisk i Sicklasjön

Stockholms stad har beslutat att rekommendera den som fångar egen fisk att inte äta fisk från ett antal vatten, däribland Sicklasjön, mer än 2-3 gånger per år. Rådet beror på risk för höga halter av PFAS-ämnen i fisken.

Dags att nominera till Nackas miljöpris 2022

I år välkomnar vi alla i Nacka som gör en extra insats för miljön - oavsett område - att tävla om kommunens miljöpris. Du kan nominera dig själv, din förening, arbetsplats eller någon som du tycker gör något viktigt för att förbättra miljö i Nacka. Priset är 10 000 kronor. Nominera till Miljöpriset 2022 senast den 30 november.

Earth Hour – var med och agera för klimatet

Klockan 20:30 – 21:30 lördag den 27 mars gör människor över hela världen en gemensam markering för klimatet. Var med du också!

Webbinarium med fokus på uppvärmning

Uppvärmning är en stor kostnadspost för villaägare och bostadsrättsföreningar och det finns ett stort behov av opartisk information. Nacka kommuns energi- och klimatrådgivare kan hjälpa villaägare och bostadsrättsföreningar med råd om olika åtgärder för att minska kostnaderna för energi.

Webbinarium för företag

Den 11 november klockan 12.00-13.15 bjuder Nacka och Värmdö kommun, i samarbete med Energi- och klimatrådgivningen, in till ett kostnadsfritt webbinarie. Webbinariet riktar sig till mindre och medelstora företag.

Visar 5 av 17 nyheter Visa 5 nyheter till

Sidan uppdaterades: