Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Webbinarium med fokus på uppvärmning

Uppvärmning är en stor kostnadspost för villaägare och bostadsrättsföreningar och det finns ett stort behov av opartisk information. Nacka kommuns energi- och klimatrådgivare kan hjälpa villaägare och bostadsrättsföreningar med råd om olika åtgärder för att minska kostnaderna för energi.

Energi- och klimatrådgivningen, en opartisk och kostnadsfri tjänst

Energi- och klimatrådgivningen vänder sig till privatpersoner, bostadsrättsföreningar och till mindre och medelstora företag. Rådgivningen syftar till att ge råd och tips på hur du kan minska din energianvändning och vad du kan göra för att påverka miljön så lite som möjligt.

Webbinarium med fokus på uppvärmning

Under november 2020 anordnar Nacka kommun och Värmdö kommun i samarbete med Energi- och klimatrådgivningen två webbinarium med fokus på uppvärmning. Ni får lära er om hur ni kan minska era energikostnader för uppvärmning, samtidigt som ni långsiktigt bidrar till en bättre miljö.

Anmäl dig till ett av våra kostnadsfria webbinarier genom länken nedan så får så får du information via e-post om hur du ansluter dig till webbinariet.

Tisdag 10 november kl 19.00 – 20.15 för villa- och radhusägare

Torsdag 12 november kl 19.00 – 20.15 för bostadsrättsföreningar

Anmäl dig här!


Energirådgivning på distans

Som en anpassning till det rådande läget erbjuder Nacka kommun tillsammans med Energi- och klimatrådgivningen kostnadsfri energirådgivning på distans till småhusägare, bostadsrättsföreningar och företag.
Energi- och klimatrådginingen kan hjälpa till med frågor som handlar om till exempel värmesystem, ventilation, byggnadens klimatskal eller helt enkelt en allmän energigenomgång gällande företagets eller föreningens byggnader.

Samverkan i Stockholmsregionen

I Stockholmsområdet bedrivs rådgivningen genom ett regionalt samarbete. Det ger verksamheten större resurser och innebär att det går att hämta information och få hjälp även när våra egna rådgivare inte är på plats. Genom det regionala samarbetet har också Solkartan tagits fram, som kan hjälpa dig att se vilken potential för solenergi taken på enskilda hus har.

Sidan uppdaterades: