Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Svara på enkäten senast den 18 februari - din åsikt är viktig för oss!

Vi vill påminna dig om att den 18 februari är den sista dagen för att svara på elev- och föräldraenkäten. Det är din chans att göra din röst hörd och påverka verksamheten i din förskola eller sida.

Sista svarsdag för Nacka kommuns Våga visa-enkät till föräldrar med barn i förskola, pedagogisk omsorg och skola samt till elever i grundskolan är den 18 februari. Din åsikt är viktig! Varje svar är en värdefull pusselbit i Nackas strävan efter att förbättra verksamheten inom förskola och skola.

Ditt deltagande är inte bara uppskattat utan också nödvändigt för vår fortsatta utveckling. Vi vill skapa en verksamhet som motsvarar dina behov och önskemål, och för att göra det behöver vi få in dina enkätsvar.

Vi hoppas att du har möjlighet att ta några minuter av din tid för att fylla i enkäten och på så sätt bidra till att kunna förbättra verksamheten inom förskola och skola. Tack för att du tar dig tid att göra skillnad!

Har du några frågor?

Har du några frågor kring enkäten? Kontakta din förskola eller skola som hjälper dig!

Sidan uppdaterades: