Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Ny chans att skaffa förmånscykel

Har du funderat på att börja cykla mer? Då kanske förmånscykel är något för dig. Måndagen den 27 augusti klockan 11-18 kan du titta på cyklar och provcykla på parkeringsplatsen utanför Nacka stadshus.

Höstens visningstillfälle av förmånscyklar går av stapeln måndag den 27 augusti kl 11-18. Då kan du testa olika cyklar och få svar på frågor. Cyklarna kommer att finnas uppställda på parkeringsplatsen utanför Nacka stadshus. Du som är tillsvidareanställd kan genom Nacka kommun och Ecochange hyra en kvalitetscykel till ett bra pris genom bruttolöneavdrag.

Stort urval av modeller

Det finns ett brett utbud av cyklar att välja mellan: vanliga cyklar, sportcyklar och elcyklar. På visningsdagen har du även möjlighet att teckna avtal för en cykel. Avtalet gäller i tre år. Därefter tar du ställning till om du vill köpa ut cykeln eller lämna tillbaka den. Sista dag för beställning är onsdag den 5 september.

Läs mer om cykelmodellerna och se kostnaderna för förmånscyklar. (PDF-dokument, 3 MB)

Visning av cyklar

Tid och datum: måndag den 27 augusti, klockan 11-18
Var: Parkeringen utanför Nacka stadshus, Granitvägen 15
Sista dag för beställning: onsdag den 5 september 2018
Leverans: startar i slutet på september 2018

Läs mer om förmånscyklar.

Cykla för hälsan och miljön

Förmånscykeln ger dig chansen att förbättra hälsan samtidigt som du gör en insats för miljön. Nacka kommun har som ambition att vara en attraktiv och miljövänlig arbetsgivare med många cyklande medarbetare.

Sidan uppdaterades: