Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Det finns viktig information

Vi har stora förseningar i sophämtningen vilket drabbar stora delar av Nacka. Vänligen låt kärlen stå kvar ute. Ingen felanmälan behövs, vi följer upp detta löpande.

NYHETER MEDARBETARE

Från lärare till ledare med Ledarskapsakademin

Carl Emanuelsson är lärare på Nacka gymnasium och en av deltagarna i årets Ledarskapsakademi. Akademin är en förberedande utbildning för medarbetare i Nacka kommun som är intresserad av att utvecklas till teamledare, gruppledare, projektledare, utvecklingsledare eller chef. Den 7 december avslutades utbildningen med diplomutdelning under chefsdagen i Lavalhallen.

Samutnyttjande av personalparkeringsplatser under julhandeln

För att stödja Nacka Forum med parkeringsplatser under julhandeln möjliggör vi samutnyttjande av stadshusets personalparkeringar på kvällar och helger, samt andra områden under dagtid, mellan 25 december och 5 januari. Detta på grund av pågående ombyggnationer i Nacka Forum parkeringshus.

Varmt tack för det här året - julgåva till Nackas medarbetare

I år deltar rekordmånga företag i julgåvan, vilket inkluderar restauranger, spännande upplevelser och ett brett utbud av butiker. Inför jul vill Nacka kommun med ett presentkort ge dig ett varmt tack för fina insatser under året.

Sidan uppdaterades: