Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.
Kalender
Tid
11:30 - 12:15
Plats
Utomhus nära Stadshuset
Adress
Grönområde nära Stadshuset (samling utanför receptionen)

Se fler evenemang om

Kom igång och jogga

Ryggen på en kvinna som joggar bortåt längs vattnet.

Vill du komma igång med att jogga, lufsa eller springa? Vi utgår från Stadshuset, vid lunchtid på torsdagar. Alla kan vara med. Vi kör lite träning av flås och styrka för löpning. Samlas utanför receptionen.

Övningarna som vi gör kan du anpassa till din dagsform. Passet är ca 45 minuter, med variation av kondition och styrka. Vi rör oss runt i en park, så inga långa sträckor. Alla kan vara med oavsett form. Ingen hamnar på efterkälken!

Vi kör utomhus vid grönområde nära Stadshuset. Utgår från receptionen och tar oss gemensamt till parken. Anpassa klädsel efter väder. Handskar/vantar kan vara skönt att ha, oavsett temperatur.

Tid: kl 11.30 på torsdagar.
Plats: Grönområde en bit från Stadshuset. Vi samlas utanför receptionen.

Vi kör på även om det är regnigt och ruggigt, så häng på. Möt våren med lite bättre flås, och ha kul med oss. Träningen är anpassad, så du behöver inte vara i någon särskild form. Välkomna!

Har du frågor eller vill delta, får du gärna skicka ett mail till Maria.

Foto: VENUS MAJOR från Unsplash.

Tyvärr kräver kartan en nyare webbläsare med javascript aktiverat för att fungera. Du kan alltid använda listvyn för att se aktuella evenemang.

{"markers":[{"position":{"lat":59.3089602,"lng":18.1597963},"content":"<div class=\"c-event-teaser c-buffer-box c-buffer-box--no-padding\">Grönområde nära Stadshuset (samling utanför receptionen)</div>"}]}

Sidan uppdaterades: