Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

På Nacka.se använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att fortsätta ditt besök godkänner du att vi använder cookies. Läs mer om cookies

Ett varmt tack till alla medarbetare

Mats Gerdau har fattat ett ordförandebeslut om att Nacka kommun kommer att ge en sommargåva till alla medarbetare som under våren gjort sitt yttersta för att upprätthålla kommunens verksamheter under coronapandemin.

- Jag vill framföra mitt varmaste tack till alla som varje dag har gjort mer än vad man kan begära för att kunna erbjuda verksamheter och service av hög kvalitet till Nackaborna, även under den här väldigt ansträngda perioden, säger Mats Gerdau, kommunstyrelsens ordförande.

Sommargåvan, i form av ett presentkort om 500 kronor att handla för hos företag i Nacka kommun innebära samtidigt ett stöd till det lokala näringslivet. Presenten når medarbetarna under nästa vecka när det praktiska är på plats.

- Jag är otroligt stolt över och imponerad av det arbete som alla duktiga medarbetare och chefer i Nacka kommun har gjort under den här våren. Tillsammans har vi uträttat stordåd. Jag är glad över att kunna tacka alla med en sommargåva, säger Lena Dahlstedt, stadsdirektör.

Under nästa vecka får alla medarbetare och chefer information om sommargåvan i sin e-post. Presentkortet kan användas från 1 juli till och med den sista augusti.

Undrar du över något?

Här finns mer information om sommargåvan.

Sidan uppdaterades: