Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.
Medarbetare

Nytt för dig som medarbetare

Här är alla nyheter som går ut i det centrala nyhetsflödet För medarbetare. Har du en nyhet som du vill ska nå alla? Kontakta webbsupport@nacka.se

Stadsdirektörens e-trappmöte 20 september

Kommunfullmäktige 20 september, Aktuellt om coronapandemin, Så här gör vi i Nacka: Inköp, Dags att nominera till Nackas miljöpris, Invigning av Jensens skola i Sickla, Sexornas och niornas resultat, Ny kundbemötandechef, Medarbetarundersökningen, Koncernledningen måndag

Imorgon, 21 september, kör vi igång med We+ igen!

På morgonen kommer ett startmejl från We+ med en personlig inloggningslänk och instruktioner. Planera gärna in ett träningspass redan första dagen. Har du ont om tid så ta en 30 minuters powerwalk, att röra på sig är extra viktigt när det mycket att göra på jobbet!

Nacka kommun flyttar fram positionerna för service och bemötande - anställer kundbemötandechef

Idag tillträder Annmarie Palm som ny kundbemötandechef i Nacka kommun. Rollen som är helt ny är en del av en satsning för att kommunen genom proaktivt, effektfullt och professionellt kundbemötande ska realisera ambitionen om att vara bäst på service och näringslivsutveckling.

Dagvattenspecialist får utmärkelse för extraordinärt arbete

Agata Wehlin, dagvattenspecialist i Nacka kommun, har fått kommunens utmärkelse för extraordinärt arbete. Agatas arbete har gjort att Nacka fått närmare 60 miljoner kronor från Naturvårdsverket under de senaste tre åren för att rena och ta hand om dagvatten i form av regnbäddar.

Dags för årets medarbetarundersökning

Den 14 september mejlas årets medarbetarundersökning ut till samtliga medarbetare. Besvara gärna undersökningen så snart som möjligt, dina synpunkter är viktiga!

Visar 5 av 505 nyheter Visa 5 nyheter till

Sidan uppdaterades: