Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.
Medarbetare

Nytt för dig som medarbetare

Här är alla nyheter som går ut i det centrala nyhetsflödet för medarbetare. Har du en nyhet som du vill ska nå alla? Kontakta webbsupport@nacka.se.

Digital mognadsundersökning 2024

Snart i din inkorg: Enkät om digital mognad. I dagarna landar årets undersökning om Nacka kommuns digitala mognad hos 200 utvalda personer på varje enhet i kommunen. Om du är en av dessa, så är det viktigt att du tar dig tid att besvara enkäten, som tar omkring 10 minuter att besvara.

Anmälan öppen för AI-utbildning

Nu kan du som medarbetare i Nacka kommun registrera dig för att gå en intern AI-utbildning. Alla medarbetare är välkomna att anmäla sig till grundkursen Introduktionskurs till artificiell intelligens som öppnar 15 juni. Chefer och ledare i kommunen och rektorer verksamma på högstadiet, gymnasieskolan och vuxenutbildningen i både fristående och kommunala skolor, erbjuds också ledarskapsutbildningen Innovativt ledarskap i förändring som startar till hösten.

Årets chef 2023

Årets chef 2023 är Pia Stark, enhetschef på arbets- och etableringsenheten. Hon är en av tre chefer som belönades för enastående insatser och ett utmärkt ledarskap vid chefsdagen den 22 maj.

Nu har tröjorna till vårens lopp kommit!

Ska du springa eller gå Vårruset eller Blodomloppet? Om du deltar för Nacka får du en snygg t-shirt.

Annmarie Palm är ny service- och kundbemötandedirektör

Stadsdirektör Victor Kilén har beslutat att Annmarie Palm är Nacka kommuns nya service- och kundbemötandedirektör. Annmarie kommer närmast från rollen som kundbemötandechef i Nacka kommun.

Visar 5 av 424 nyheter Visa 5 nyheter till

Sidan uppdaterades: