Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.
Medarbetare

Nytt för dig som medarbetare

Här är alla nyheter som går ut i det centrala nyhetsflödet för medarbetare. Har du en nyhet som du vill ska nå alla? Kontakta webbsupport@nacka.se.

Tillsammans – viktigt för Årets chef

Årets chef är Ulrika Hjertzell, biträdande rektor på Boo Gårds skola. Ulrika har ett skarpt sikte på utveckling samtidigt som hon har ett stort fokus på det mellanmänskliga.

Nu är vi i mål med We+

Som vi kämpat under årets omgång av We+. Tillsammans har vi peppat varandra 63 000 gånger och i snitt motionerat 4,5 pass per vecka. Nu har vi korat vinnarna!

Medieträna med kommunikationsstaben

Nu erbjuder kommunikationsstaben möjlighet till medieträning. Syftet med medieträningen är att ge goda förutsättningar för att möta media och leverera budskap på ett enkelt, begripligt och avslappnat sätt. Medieträningarna vänder sig till såväl chefer som handläggare som kan komma att vara talespersoner i olika ämnen eller områden.

Nacka kommun på andra plats i Sveriges friskaste företag

För sjätte året i rad utser Feelgood Sveriges friskaste företag och vinnare 2023 är RO-Gruppen. På andra plats finns Nacka kommun som ställt upp i utmärkelsen för andra gången.

Årets chef 2022

Årets chef 2022 är Ulrika Hjertzell, biträdande rektor på Boo Gård skola. Hon är en av fyra chefer som belönades för enastående insatser och ett utmärkt ledarskap vid chefsdagen den 16 maj.

Visar 5 av 377 nyheter Visa 5 nyheter till

Sidan uppdaterades: