Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.
Medarbetare

Nytt för dig som medarbetare

Här är alla nyheter som går ut i det centrala nyhetsflödet För medarbetare. Har du en nyhet som du vill ska nå alla? Kontakta webbsupport@nacka.se

Stämningen på topp när 25-års jubilarer firades

Den 22 november firades de medarbetare som arbetat i Nacka kommun i 25 år. I år slogs 2020 års 25-års jubilarer ihop med de som firar 25 år i kommunen 2021, vilket passar bra när Nacka fyller 50!

Stadsdirektörens e-trappmöte 29 november

Ny variant av coronaviruset och vaccinpass 1 december, Inriktningsbeslut för Nacka Port, Återrapportering av styrdokument, Benchmarking och erfarenhetsutbyte med Täby

Anders Börjesson är Nackas nya etableringsdirektör

Nacka kommun får en etableringsdirektör med fokus på att fortsätta utveckla Nacka som etableringsort för näringsliv och ytterligare öka kommunens attraktionskraft. Anders Börjesson som idag är näringslivsdirektör tillträder den nya tjänsten den 1 januari 2022.

Stadsdirektörens e-trappmöte 22 november

Så lyckades Nacka få fler erfarna socialsekreterare, 25-årsjubilarer 2020 och 2021, Rollen som kundbemötandechef, KLG om strategisk kommunikation, Nacka blev årets nyföretagarkommun.

Promenadvanor – bra för både kropp och knopp

Anders Larsson är verksamhetschef på Välfärd samhällsservice. Han har gått från stillasittande arbete till att ta lunch- och promenadmöten när han inte behöver föra anteckningar. Nu har han fått en egen promenadslinga ”Anders slinga” som du hittar i Hälsokartan.

Visar 5 av 526 nyheter Visa 5 nyheter till

Sidan uppdaterades: