Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.
Medarbetare

Nytt för dig som medarbetare

Här är alla nyheter som går ut i det centrala nyhetsflödet för medarbetare. Har du en nyhet som du vill ska nå alla? Kontakta webbsupport@nacka.se.

Nacka utses till Sveriges mest robusta kommun för tredje året i rad

Nacka kommun tilldelas förstaplatsen i Regionernas kamp 2023 meddelar konsultbolaget WSP. Med ett robusthetsindex på 129 poäng (av 140 möjliga) placerar sig Nacka på förstaplats av Sveriges 290 kommuner. I rapporten får Nacka genomgående högsta poäng i nästan alla parametrar för att mäta robusthet.

Festligt firande av 25-års jubilarer

Den 23 november firades medarbetare som arbetat i Nacka kommun i 25 år.

Full fart på Nackas automatisering – så kommer ni igång

Nu är det enkelt för kommunens enheter att få hela eller delar av fakturorna hanterade av robot. Det är möjligt via vår nya robotprocess, som utvecklats för att bli ännu säkrare och snabbare. Först ut att använda sig av roboten är fakturahanteringen inom den sociala omsorgsprocessen.  

Behöver du medieträning? Anmäl dig till vårens övningstillfällen

Nu finns vårens tider för medieträningar tillgängliga för Nacka kommuns medarbetare. Medieträningen vänder sig till både chefer och handläggare som kan komma att vara talespersoner i olika ämnen eller områden.

Nacka värd för ledarskapskonferens för offentlig sektor

Offentlig chef är den största mötesplatsen i Sverige med inriktning på ledarskap i offentlig sektor. Den 17 och 18 januari är chefer inom offentlig sektor i Sverige på plats i Nacka för att ta del av ett gediget program om dagens och morgondagens ledarskap. I fokus är konsten att utöva ledarskap i en utmanande tid.

Visar 5 av 398 nyheter Visa 5 nyheter till

Sidan uppdaterades: