Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.
Medarbetare

Nytt för dig som medarbetare

Här är alla nyheter som går ut i det centrala nyhetsflödet för medarbetare. Har du en nyhet som du vill ska nå alla? Kontakta webbsupport@nacka.se.

LAVA-mässa och samhällsbyggnad: från student till markingenjör

Niki Akbari, från student till markingenjör på Nacka kommuns fastighetsenhet, valde kommunen efter Lava-mässan. Hon ser fram emot att påverka verkliga förändringar och råder blivande yrkesverksamma att delta i nätverksevenemang för att öka sina chanser till meningsfulla arbetsmöjligheter.

Frukostseminarium 11 mars: Informationssäkerhetskultur

Välkommen till ett frukostseminarium om hur vi tillsammans stärker vår informationssäkerhetskultur.

Nacka kommun prisas för sin kundservice

Nacka kommun har förbättrat sin kundservice under det gångna året och utses till vinnare i Årets förändringsresa av undersöknings- och analysföretaget Brilliant Future. Rankingen bygger på en kartläggning av objektiva data och omdömen från kunderna själva, kommunens medborgare. Utmärkelsen tilldelas de organisationer som gjort den största positiva utvecklingen i sitt kundbemötande från 2022 till 2023.

Minska risken för cyberincidenter

I nuläget ökar antalet cyberincidenter mot svenska aktörer, myndigheter och kommuner. Det är något som vi alla på Nacka kommun behöver vara medvetna om för att minska sannolikheten för att Nacka kommun ska drabbas.

Nytt erbjudande om förmånscykel

Har du funderat på att börja cykla mer? Då kanske förmånscykel är något för dig. Onsdagen den 14 februari klockan 11–18 kan du titta på cyklar och provcykla på parkeringsplatsen utanför Nacka stadshus.

Visar 5 av 411 nyheter Visa 5 nyheter till

Sidan uppdaterades: