Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.
Medarbetare

Nytt för dig som medarbetare

Här är alla nyheter som går ut i det centrala nyhetsflödet för medarbetare. Har du en nyhet som du vill ska nå alla? Kontakta webbsupport@nacka.se.

Rörelseglädje för alla på Öppna förskolan i Fisksätra

Varannan tisdag gör Öppna förskolan i Fisksätra en utflykt till Gröna Dalens utegym för att träna med Nackas hälsocoach Maria Arljung Gustafsson. Både personal, föräldrar, barn och ibland hundar (!) deltar på passen som startade under våren.

Passa på att lämna blod i dag

Är du blodgivare eller vill du bli? Passa på i dag och besök blodbussen. Den står på parkeringen utanför Nacka stadshus fram till kl 15.15.

Nacka personalkör – energi, gemenskap och glädje

Varje onsdag träffas Nackas personalkör i Nacka stadshus för att sjunga och ha roligt. Två av körmedlemmarna, Liv Crona och Ewa Elfgren, är lärare på Ektorps skola och sjunger i kören sedan flera år tillbaka.

Besök ett skyddsrum och lär dig mer om hemberedskap

Vet du om att du är en del av Sveriges beredskap? Det betyder att du behöver förberedd på att klara dig om det uppstår en kris som gör att samhället inte fungerar som vi är vana vid. Idag behöver många bli bättre på att stärka sin motståndskraft och egen beredskap inför kriser och krig. I år deltar Nacka kommun i MSB:s beredskapsvecka för första gången med två programpunkter som vänder sig till allmänheten.

Nytt dokument för alla medarbetare: IT-säkerhet

Nu blir det enklare för alla som jobbar i Nacka kommun att känna sig trygga när de rör sig i IT-miljön. Till deras hjälp finns ett nytt dokument som tar upp ämnen som lagring av dokument, internetuppkoppling, säkra lösenord och allt som behövs för att ta ansvar för vår gemensamma IT-miljö.

Visar 5 av 387 nyheter Visa 5 nyheter till

Sidan uppdaterades: