Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.
Medarbetare

Nytt för dig som medarbetare

Här är alla nyheter som går ut i det centrala nyhetsflödet för medarbetare. Har du en nyhet som du vill ska nå alla? Kontakta webbsupport@nacka.se.

Stadsutvecklingsdirektören avslutar sin anställning

Stadsutvecklingsdirektör Katarina Wåhlin Alm kommer att avsluta sitt uppdrag i Nacka kommun med sista arbetsdag den 31 augusti.

Granskning av två stadsutvecklingsprojekt är klar

Rapporten från den oberoende granskningen av parkerna vid stadshuset och Kyrkviken som beställdes av stadsdirektör Victor Kilén visar att det finns brister i ekonomisk uppföljning, riktlinjer och ansvarsfördelning. Skälet till granskningen var att kostnaderna ökat väsentligt utan att detta flaggats enligt kommunens rutiner.

Blockering av nätverkstrafik från länder med hög cyberbrottslighet

Med anledning av stigande antal cyberangrepp har Nacka kommun från och med idag blockerat nätverkstrafik från vissa länder. Förändringen gäller tills vidare.

Är du redo för Sommarpeppen?

Nu fortsätter vi vår aktivitetsutmaning från Barcelona till Berlin. Start den 20 juni!

Kickstarta hösten med Convini-stafetten den 21 augusti

Convini-stafetten som tidigare hette Bellmanstafetten är Sveriges största stafett för alla, motionärer såväl som elit, på Norra Djurgården. Nacka kommun är på plats med eget tält och du får en t-shirt om du deltar med oss. Spring, gå eller jogga fem kilometer tillsammans med dina kollegor.

Visar 5 av 416 nyheter Visa 5 nyheter till

Sidan uppdaterades: