Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.
Medarbetare

Nytt för dig som medarbetare

Här är alla nyheter som går ut i det centrala nyhetsflödet för medarbetare. Har du en nyhet som du vill ska nå alla? Kontakta webbsupport@nacka.se.

Är du redo för Sommarpeppen?

Nu fortsätter vi vår aktivitetsutmaning från Barcelona till Berlin. Start den 20 juni!

Kickstarta hösten med Convini-stafetten den 21 augusti

Convini-stafetten som tidigare hette Bellmanstafetten är Sveriges största stafett för alla, motionärer såväl som elit, på Norra Djurgården. Nacka kommun är på plats med eget tält och du får en t-shirt om du deltar med oss. Spring, gå eller jogga fem kilometer tillsammans med dina kollegor.

Ledarskap och arbetsmiljö i fokus för Årets kvalitetschef

I slutet av maj tilldelades Johanna Lundqvist, gruppchef för utredning och uppföljning 0–18 år inom barn- och familjeenheten, utmärkelsen Årets kvalitetschef. Johanna började på omsorgsenheten 2016, först som handläggare och därefter som gruppledare. 2020 blev hon gruppchef på barn- och familjeenheten.

Ulrika Haij - ny enhetschef på kultur- och fritidsenheten

Från den 10 juni är Ulrika Haij ny enhetschef på kultur- och fritidsenheten. Ulrika kommer närmast från tjänsten som enhetschef på trafikenheten.

Årets chef håller huvudet kallt och hjärtat varmt

Den 22 maj tilldelades Pia Stark, enhetschef för arbets- och etableringsenheten, utmärkelsen Årets chef. Pia strävar alltid efter att utveckla enheten med medkänsla och värme, och med Nackabornas bästa i fokus.

Visar 5 av 431 nyheter Visa 5 nyheter till

Sidan uppdaterades: