Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.
Medarbetare

Nytt för dig som medarbetare

Här är alla nyheter som går ut i det centrala nyhetsflödet För medarbetare. Har du en nyhet som du vill ska nå alla? Kontakta webbsupport@nacka.se

Nacka kommun flyttar fram positionerna för service och bemötande - anställer kundbemötandechef

Idag tillträder Annmarie Palm som ny kundbemötandechef i Nacka kommun. Rollen som är helt ny är en del av en satsning för att kommunen genom proaktivt, effektfullt och professionellt kundbemötande ska realisera ambitionen om att vara bäst på service och näringslivsutveckling.

Dagvattenspecialist får utmärkelse för extraordinärt arbete

Agata Wehlin, dagvattenspecialist i Nacka kommun, har fått kommunens utmärkelse för extraordinärt arbete. Agatas arbete har gjort att Nacka fått närmare 60 miljoner kronor från Naturvårdsverket under de senaste tre åren för att rena och ta hand om dagvatten i form av regnbäddar.

Dags för årets medarbetarundersökning

Den 14 september mejlas årets medarbetarundersökning ut till samtliga medarbetare. Besvara gärna undersökningen så snart som möjligt, dina synpunkter är viktiga!

E-trappmöte 13 september

KSAU 14 september med långtidsprognos, Lyckat Nacka Preview förra veckan, Stabilt läge i Coronapandemin, Cykeldag i Sickla på torsdag, Dags för medarbetarundersökning och We+.

Nytt hållplatsläge för buss 402

Fredagen den 10 september flyttar buss 402 till nytt läge intill stadshusparkeringen, vid Granitvägen. Buss 93 flyttar samtidigt till sitt tidigare hållplatsläge på Vikdalsvägen. Detta innebär att den temporära hållplatsen på Griffelvägen stängs.

Visar 5 av 503 nyheter Visa 5 nyheter till

Sidan uppdaterades: