Hoppa till innehåll

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Mitt Nacka

  • …så får du upptäcka spännande evenemang i din närhet.

Det är du som är skillnaden!

Ny kampanj för att minska smittspridningen i Nacka.

Smittspridning av covid-19 ökar i regionen och i Nacka. Därför ser vi ett behov av att påminna alla om att ta ansvar och följa rekommendationer och riktlinjer för att begränsa och stoppa smittan. Det gör vi genom budskapet ”Det är du som är skillnaden” som vi hoppas ska uppmärksammas på sociala medier och nå nya målgrupper. Det emotionella budskapet ska sticka ut och kännas i magen.

Budskapet ”Det är du som är skillnaden” kan tolkas på olika sätt. Den som redan följer råden ska kunna identifiera sig med budskapet och känna stolthet, och den som inte följer råden ska bli påmind om att börja göra det. Tanken är att du som medarbetare i Nacka kommun ska känna att det också gäller dig. Det är i det viktiga arbetet som sker ute i verksamheterna som du kan göra skillnad.

Genom att kommunicera idén och använda de två tillhörande hashtagsen #duärskillnaden och #jagärskillnaden gör vi det enkelt att göra flera och olika varianter på budskapet. Det blir på så sätt ett kostnadseffektivt sätt att uppnå bra räckvidd med förhoppningen att påverka beteenden där vi följer rekommendationer och riktlinjer.

Vi hoppas du är stolt över att du är skillnaden!

Se senaste inlägg för kampanjen i respektive kanal, och dela gärna:

Sidan uppdaterades: